Владе Лазаревскі

 

Національність: Македонія.

 

Амплуа: Захисник.

 

Вік: 26 років.

 

Попередні клуби: Куманово (Македонія), Напредак (Сербія), Гроклін (Польща), Металіст (Україна), Полонія (Польща).

 

Гравець Національної збірної Македонії (35 матчів).

 

Термін контракту з Карпатами: 2 роки.

Владе свого часу вже встиг познайомитися з українським чемпіонатом: на початку 2008 року він перебував в складі харківського Металіста, але повноцінного контракту з клубом не підписав (провів лише три матчі). Також гравця сватали в київське Динамо, але через зміну наставника трансфер так і не відбувся. Через свій перехід до Динамо Владе відмовив німецькій Герті та англійському Дербі Каунті, адже у нього з’явилася реальна нагода виступати в єврокубках. Перед стартом фінального турніру Євро-2008 європейська преса неодноразово відзначала блискучу гру македонця у матчах проти збірних Англії та Хорватії.

Младен Кашчелан

 

Національність: Чорногорія.

 

Амплуа: Півзахисник.

 

Вік: 26 років.
 

Попередні клуби: Борусія-2 (Дортмунд, Німеччина), Карлсруе-2 (Німеччина), Карлсруе (Німеччина), ОФК Белград (Сербія), Спартак (Сербія), Вожводац (Сербія), ЛКС (Лодзь, Польща).
 

Гравець Національної збірної Чорногорії (2 матчі).

 

Термін контракту з Карпатами: 3 роки.

Младен народився у 1983 році на березі Адріатичного моря, в мальовничій бухті Котор. Свою футбольну кар’єру розпочав у рідній місцевості. У 2002 році талановитого хлопця помітила дортмундська Боррусія, але до основи гравець не пробився. У сезоні 2003/04 Кашчелан перейшов до Карлсруе, де зіграв три матчі. Після не дуже вдалого вояжу до Німеччини Младен повернувся на Балкани, де виступав за ОФК Белград, Спартак та Вожводац. У 2007 році поїхав до Польщі, у клуб ЛКС з Лодзі. Після короткої адаптації зумів здобути місце в основі і стати ключовим гравцем команди. 6 червня 2009 року дебютував у збірній Чорногорії у відбірковому матчі чемпіонату світу проти Кіпру. Відіграв на полі усі 90 хвилин.

Представлення новачків та вручення їм іменних футболок відбудеться у середу, 26 серпня на стадіоні Україна у рамках відкритого тренування.

Також на оглядинах в Карпатах перебувають гравці Національної збірної Болівії 21-річний півзахисник місцевого Вільстерманна Діді Торрікіо Камачо (за збірну 7 матчів, 2 голи) та 28-річний захисник Болівара Мігель Ойос (за збірну 24 гри, 1 гол).