Володар титулів за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі, українець Олександр Усик (19-0, 13 КО), в реванші зустрінеться з колишнім дворазовим чемпіоном світу, британцем Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО).

Цей бій відбудеться у суботу, 20 серпня, у Джидді (Саудівська Аравія) на арені Super Dome. Розпочнеться орієнтовно о 22:00 за київським часом. 

Безкоштовна пряма трансляція бою без реєстрації на території України доступна на MEGOGO🎥


Текстова онлайн-трансляція реваншу Усик — Джошуа

В Україні бій можна буде подивитися безкоштовно. Як повідомив промоутер Усика Олександр Красюк, боксер особисто викупив права на трансляцію поєдинку, щоб для українців перегляд був у вільному доступі.

Трансляцію бою покажуть: медіасервіс MEGOGO, телеканал 2+2, відеоплатформи Volia TV та Київстар ТБ, національна телерадіокомпанія Суспільне (а саме регіональні телеканали Суспільне Київ, Суспільне Львів, Суспільне Харків).

Під час трансляції бою благодійний фонд Олександра Усика збиратиме кошти для підтримки ЗСУ та українського народу у війні проти росії. Планується придбання 100 машин для ЗСУ, заявлена мета – зібрати не менше 1 000 000 $.

Крім поясів українського боксера, на кону стоятиме вакантний пояс чемпіона у надважкій вазі за версією The Ring.

Фаворитом майбутнього реваншу Усик — Джошуа є український боксер. На перемогу нашого чемпіона приймають ставки з коефіцієнтом 1,61, тоді як можливий тріумф британця експерти оцінюють у 2,6. Імовірність нічиєї у цьому поєдинку оцінили у 21,00.