Напередодні стало відомо, що єгипетський нападник англійського Ліверпуля Мохамед Салах не дає згоду на подовження діючого контракту з клубом через недостатню пропозицію з боку "червоних" відносно заробітної платні.

Питання переговорів із ключовим гравцем його команди стало однією із частин прес-конференції, яку головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп провів після виникнення відповідних чуток.

"Певна річ, що Мо очікує, що наш клуб у подальшому матиме великі амбіції. Ми також цього прагнемо.

Наразі, його рішення є таким, яким воно є. Ліверпуль зі свого боку робить усе, що тільки можливо, задля подовження з ним контракту.

Насправді, говорити зараз про це немає особливого сенсу. Усе в порядку. Ситуація складається саме таким чином, як вона й має складатися у поточний момент сезону. Більше мені додати нічого з цього приводу.

Нічого суттєвого не сталося: ні підписання нової угоди, ні відмови від неї, ні чогось ще. Потрібно просто зачекати. Немає приводів квапитись", — заявив німецький фахівець.

Зауважимо, що Салах у поточному сезоні зіграв 34 матчі, у яких забив 27 голів та віддав 10 гольових передач, а його контракт із Ліверпулем добігає кінця влітку 2023 року.