У рамках 29-го туру англійської Прем’єр-ліги Манчестер Юнайтед зумів удало провести домашню гру проти лондонського Тоттенгема, у якій йому довелося тричі виходити вперед за рахунком для підсумкової перемоги (3:2).

Манчестер Юнайтед — Тоттенгем 3:2 Відео голів та огляд матчу

Головний тренер "Червоних дияволів" Ральф Рангнік після завершення гри поділився власними враженнями від побаченого на полі.

"Це була саме та реакція, на яку ми очікували від команди після поганої гри у другому таймі проти Сіті. Забитий м’яч, після двох випадків вирівнювання рахунку, також відобразило наш правильний настрій. Ми були дуже агресивні в ті моменти, а також добре захищалися в останні сім-вісім хвилин, і, зрештою, я думаю, що ми заслужили на перемогу.

Наш виступ був досить агресивним у життєво важливі моменти. Я думаю, що ми проявили бажання перемогти в тій грі, і саме про це йшлося перед матчем. Я сказав хлопцям, що команда, яка хоче перемагати більше, зрештою досягне успіху.

Сьогодні Роналду, безперечно, змінив ситуацію на полі. Але не лише три забиті ним голи, а й його швидкість роботи з м'ячем та пресинг, коли Тоттенгем володів м'ячем, були на відмінному рівні. Сподіватимемося, що він залишиться у такій формі до кінця сезону, а ми побачимо й інші ігри, подібні до цієї, від усієї команди, а також від Кріштіану.

Будемо відверті, я не очікував, що він заб'є три голи, але я очікував, що він заб'є. Тому я вирішив зіграти з ним у складі, хоча він відновив тренування лишень у четвер. Його участь у роботі в четвер була настільки видовищною, що я вирішив грати з ним із самого початку і не залишати його на лаві запасних. Зрештою, це було правильним рішенням.

Ми мали моменти, у яких могли додати у першому таймі. Гадаю, що ми були в дуже хорошій формі, але ми мали багато моментів, коли вони легко потрапляли до нашого штрафного. Могло бути й краще, але без Бруно, без Скотта Мактомінея у півзахисті було не так просто. У володінні ми виглядали добре, але за їхнього контролю ми могли б бути ще краще.

Перемога сьогодні була обов'язковою, і саме тому нам довелося піти на великий ризик в останні 10 хвилин, граючи майже з чотирма нападниками після того, як ми пропустили другий гол, після якого вже було важко відновитися. Але врешті-решт, як і в матчі з Вест Хемом, ми отримали винагороду.

Ми все ще не в кращому становищі, тому що інші команди мають досить багато ігор у запасі. У Арсеналу чотири гри у запасі. Для нас було життєво важливо виграти цю гру, і так буде проти усіх наших суперників і надалі. Багато ігор ще попереду. Наступний матч чемпіонату відбудеться майже через три тижні проти Лестера, але тепер ми з нетерпінням чекаємо на ще одну важливу гру — у вівторок.

Усе у цьому місті, кожен уболівальник Манчестер Юнайтед, усі гравці, усі співробітники, усі ми хочемо вийти до вісімки фіналістів Ліги чемпіонів. Я думаю, що ця гра, і цей результат, дадуть нам імпульс для гри у вівторок", — розповів німецький спеціаліст.

Манчестер Юнайтед зіграє вдома проти мадридського Атлетіко в рамках Ліги чемпіонів УЄФА 15 березня, о 22:00 за київським часом.