Початок чергового розіграшу англійської Прем’єр-ліги у виконанні футболістів Манчестер Юнайтед був окремим видом болю для вболівальників команди, яка зазнала двох невиправданих поразок від Брайтона (1:2) та Брентфорда (0:4). Однак на тлі цих невдач "Червоні дияволи" потім несподівано здолали Ліверпуль на Олд Траффорд (2:1), після чого закріпили ситуативний успіх звитягою в гостях у Саутгемптона (1:0). Чергова гра команди Еріка тен Гага, яка для всього п’ятого туру АПЛ була заключною, також відбувалась на чужому полі — проти Лестера.

Господарям Кінг Пауер Стедіум не варто зайвий раз розповідати про невдалі початки сезону, бо вони можуть вам навести приклад власної історії невдач. "Лисам" не надали належного фінансування під час літньої трансферної кампанії, однак Брендан Роджерс усе ж таки не залишив команду на самоті з глибокою кризою. І вже з початку нового футбольного року Лестер посипався, програвши в майже всіх, окрім протистояння проти Брентфорда (2:2), попередніх зустрічах.

Особливих сподівань на звітну гру, якщо чесно, у футболістів господарів поля не було помітно. "Лиси" від самого початку повелись на пропозицію суперників зіграти в повільному стилі з великою кількістю передач другим поверхом, за якого гості почували себе доволі комфортно. Поодинокі випади команди тен Гага траплялись украй рідко, проте їхня загальна кількість усе одно переважала показники суперників.

Гольових моментів на обидві сторони за таких умов також було обмаль, тож фактично гості вийшли вперед із другої спроби, на тлі невдалого пострілу Еріксена з лівого флангу штрафного ще на початку матчу. Лестер не зміг вийти в атаку через закидання з власної половини, після чого правий фланг атаки Юнайтед швидко доставив м’яч до центру штрафного для Санчо, а той спокійно прибрав зі свого шляху голкіпера на приймі, після чого пробив у порожні ворота.

Вийшовши вперед за рахунком, команда тен Гага тим паче не мала приводів для того, аби чимдуж мчати в атаку, проте й повністю зупинити намагання суперників відігратись їй не вдалось. Флангові захисники гостей, а згодом і Лсандро Мартінес у центрі оборони, опинились на картках за підсумком спроб зривати наступи опонентів ще на початковій стадії, що додавало певної пікантності до кожного зіткнення на половині поля Юнайтед.

"Лисам" за подібної ситуації було б за краще підвищувати інтенсивність власних наступів, але й цього за ними не було помічено. Перший тайм команда Роджерса відіграла майже без реальних гольових нагод, а вже поперерві суперники їй трохи допомогли, коли почали віддавати володіння м’ячем ще більше, аніж це було раніше. Як підсумок, ми майже побачили влучання зі штрафного від Меддісона в праву дев’ятку, однак де Хеа в тому епізоді зіграв бездоганно.

Моментів господарі створювали вкрай мало, навіть незважаючи на пасивне виконання своїх обов’язків у атаці збоку футболістів суперників. Зрештою, один тільки Кріштіану Роналду під час своєї появи на футбольному полі під завісу гри мав ентузіазму йти на чужі ворота більше, аніж усі гравці команди навпроти під час цілої дуелі, тож Юнайтед цей матч завершив так само впевнено, як і почував себе за його ходом.

У наступному турі Лестер зіграє в гостях у Брайтона, а Манчестер Юнайтед на власному полі прийматиме лондонський Арсенал.

Лестер — Манчестер Юнайтед 0:1
Гол: Санчо, 23

Лестер: Ворд — Джастін, Сумаре, Еванс, Томас — Ндіді — Меддісон, Тілеманс (Іхеаначо, 76), Дьюзбері-Голл, Барнс — Варді (Дака, 87).

Манчестер Юнайтед: де Хеа — Далот, Варан, Мартінес, Маласія — Мактоміней, Еріксен — Еланга (Каземіро, 58), Фернандеш, Санчо (Роналду, 68) — Рашфорд (Фред, 88).

Попередження: Варді — Далот, Маласія, Мартінес.