У середині звітного тижня команди в Італії мають змогу провести перші дуелі із двоматчевих протистоянь національного Кубка. Пари цього сезону вийшли дуже інтригуючі. Зокрема, знамените Derby della Madonnina обіцяло двічі прогриміти за майже два місяці, а номінальними господарями Сан Сіро у першій зустрічі Мілана та Інтера були саме "россонері".
 
Уже по перших хвилинах протистояння було помітно, що обидві сторони готові розтягнути задоволення максимально. Аж із надто низькою інтенсивністю проходили їхні обопільні атаки, а під час завершення були якісь незрозумілі дії. Узяти того ж таки Алексіса Салемакерса у Мілана — ось хто йому заважав реалізувати успішну спробу командного пресингу біля чужого штрафного майданчика більш точним ударом із правого флангу? Ханданович врятував свої ворота на стрічці, після чого Інтер потроху почав прокидатися.
 
Пропозицій від колективу Індзагі ми побачили не так уже й багато. Великий акцент робився на лівий фланг, де Перішич у підсумку так і не вигадав точної загострювальної передачі за весь свій ігровий час. При цьому у "россонері" ще й вилетів один із пари центральних захисників — Алессіо Романьолі — через пошкодження наприкінці першої півгодини гри. Гостям це особливо не допомогло — Мілан продовжував грати в обороні, перериваючи всі контратаки опонентів.
 
По суті, єдиний більш-менш небезпечний момент у другому таймі стався вже на першій хвилині після перерви. Леау тоді пробивав зі входу на лівий фланг штрафного по діагоналі, але Ханданович уперто не хотів пропускати м'яча у ворота, та ще й робив це у досить ефектному стилі.
 
За іншим — гра обох команд була досить простою та зрозумілою, насамперед, для них самих. Міланські клуби намагалися не втрачати інтенсивність, але навіть удосталь поштовхатися на нервах не змогли. Дякуємо лишень за акцію на підтримку України за участі Андрія Шевченка на початку матчу!
 
Гра у відповідь між міланськими клубами пройде ще дуже нескоро — 20 квітня Інтер буде господарем вже Джузеппе Меацца.
Мілан — Інтер 0:0
Мілан: Меньян — Флоренці (Калабрія, 84), Томорі, Романьолі (Калулу, 33), Ернандес — Беннасер, Кессьє — Салемакерс (Мессіас, 67), Круніч (Діас, 67), Леау (Ребіч, 66) — Жиру.
Інтер: Ханданович — Шкрініар, Де Врей, Бастоні  Думфріс (Дарміан, 88), Барелла (Відаль, 65), Брозовіч, Чалханоглу, Перішич (Госенс, 88)  Джеко (Корреа, 79), Мартінес (Санчес, 65).
Попередження: Брозовіч, Мартінес.