Французький нападник Парі Сен-Жермен уже давно пов’язаний чутками з можливим трансфером до мадридського Реалу, проте момент переходу гравця в новий клуб завжди відкладали на потім.

Так тривало аж до того часу, допоки діючий контракт 23-річного виконавця з флагманом Ліги 1 майже не добіг до свого кінця, а сам Кіліан отримав право безпосередньо вести перемовини стосовно майбутнього переходу.

Кількома днями раніше стало відомо, що ПСЖ зробив своєму гравцеві космічну пропозицію стосовного майбутнього контракту, проте від підписання якого нападника, як бачиться, відштовхнула прикра остаточна поразка його клубу від "вершкових" у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, яка сталася на цьому тижні.

Як повідомляє іспанське видання Marca, уже наступного тижня нам слід очікувати завершення епопеї з переходом Мбаппе до Реалу, бо сторони переговорів мають намір сісти за стіл для ухвалення остаточного рішення.

Утім, офіційної інформації стосовно підписання угоди чекати не варто — клуби дочекаються кінця сезону, після чого про перехід французького виконавця стане відомо на широкий загал.

Як повідомляють журналісти, у разі переходу, Мбаппе отримає одразу, як мінімум, 60 млн євро винагороди від свого нового клубу.

Зауважимо, що за 35 матчів поточного сезону Кіліан забив 25 голів та віддав 17 гольових передач.