У черговому турі іспанської Ла Ліги між собою зійдуться Барселона та Альмерія. Протистояння повинно бути дуже захопливим. 

БАРСЕЛОНА — АЛЬМЕРІЯ 
СЕРЕДА, 20 ГРУДНЯ, 20:00. ОЛІМПІЙСЬКИЙ СТАДІОН, БАРСЕЛОНА. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ГУІЛЬЄРМО КУАДРА. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO.

Барселона не може вважати попередні кілька тижнів успішними, але важко очікувати іншого результату в наступному матчі, крім перемоги господарів. Альмерія є єдиною командою, яка ще не вигравала цього сезону і має лише п’ять очок. Невдача в цьому матчі стала б ганьбою для господарів. Необхідно вигравати. 

Дев'ять очок – це відставання чемпіона Іспанії від Жирони, яка лідирує в турнірній таблиці. Колектив Хаві виграв лише один з попередніх чотирьох матчів чемпіонату. Наприклад, зіграв внічию 1:1 з Валенсією, а раніше був змушений визнати перевагу згаданої Жирони (2:4) і поділити очки з Райо Вальєкано (1:1). Тим часом Барселона також програла матч групового етапу Ліги чемпіонів проти Антверпена. Якщо говорити про перемоги, то перед цим вона була 3 грудня, коли вдалося скромно здолати вдома Атлетіко з рахунком 1:0. 

Після 17 зіграних матчів цього сезону Альмерія все ще не виграє. Наразі вони записали п'ять нічиїх і зазнали 12 поразок. Нульова нічия з Мальоркою лише продовжила дані невдачі. 

Обидві команди мали можливість змагатися одна з одною в лютому цього року. Матч завершився сенсаційно, бо три очки дісталися Альмерії, яка на власному стадіоні перемогла з рахунком 1:0. Раніше Барселона перемагала цього опонента протягом семи матчів поспіль. 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Барселона: Пенья — Канселу, Араухо, Кунде, Бальде — Педрі, Ромеу, Гюндоган — Рафінья, Левандовські, Феліш 

Альмерія: Машиміану — Брандаріс, Гонсалес, Монтес, Акієме — Лопі, Баба — Посо, Аррібас, Ембарба — Баптістао 

ПОТОЧНА ФОРМА

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ

footballпрогноз 3:1