Баскський Атлетік завершуватиме сезон іспанської Ла Ліги гостьовим матчем проти мадридського Райо Вальєкано.

Перед головний тренер "левів" Ернесто Вальверде прокоментував кадрові проблеми власної команди й розповів дивовижну історію про свого нападника Іньякі Вільямса, який пропустить матч через хірургічну операцію на стопі, метою якої було вилучення уламка скла з ноги футболіста, який перебував там останні два роки.

Нагадаємо, що за цей час ганський форвард устиг установити рекорд за кількістю зіграних поспіль матчів та здобув із командою довгоочікуваний трофей — Кубок Іспанії.

"Муньяїн і Сансет із нами не приїхали. І, як мені здається, нікого більше ми не загубили. А! Ну, Іньякі та Гурусети теж немає.

Із Іньякі два роки тому, коли він був у відпустці, стався нещасний випадок. Він наступив на скло чи кришталь і отримав глибоку рану на підошві ноги. Це було два роки тому.

Він останнім часом відчував дискомфорт у шрамі, і після фіналу він зробив МРТ — у нього в нозі весь цей час залишався уламок скла. Коли лікарі його зашивали, то забули його дістати.

І це не якийсь там маленький кришталик, а двосантиметровий уламок, який, за словами лікаря, уже наближався до кістки чи сухожилля.

Правда в тому, що ми з лікарем ледь не луснули від сміху, коли це з’ясувалось. Мені дозволили розповісти цю історію, тому що Іньякі Вільямс побив рекорд за кількістю зіграних матчів поспіль, він виграв Кубок, а в нього в підошві стопи застряг двосантиметровий шматок скла.

Це дивовижно, але це дійсно так і було. Зараз гравець на відновленні", — заявив іспанський фахівець.

Матч Райо Вальєкано — Атлетік відбудеться 25 травня о 19:30.