Прямая трансляция на 2+2.
 
Після матчу першого тура в Кривому Розі Віталій Кварцяний рвав і метав. Після такого часто склад його команди змінюється досить серйозно, тобо і сьогодні варто очікувати несподіванок.
 
Карковський в грі з Кривбасом травмувався, цілком ймовірно сьогодні його не буде. Поки в команді не з'явиться ще один центральний хавбек, там, швидше за все, гратиме Шарпар. А номінальний захисник Ізворану, як і в матчі першого туру, зіграє в центрі півзахисту поряд з Герасимюком або навіть Кінашем, що нарешті повернувся після цілого року поневірянь.
 
В товариській гри проти Ниви чудово показав себе ще один колись важливий гравець команди Майкон, цілком можливо це дозволить йому зіграти сьогодні у старті поряд з Пищуром, ближче до правого флангу буде діяти Бабир. Ну і найголовніше, хто займе місце в воротах, чи зміг Неділько після того голу прийти в себе?
 
Таврія їде в Луцьк в гарному настрої після гри першого туру, проте також не без проблем. Було вилучено в матчі першого туру Шиндера, а новий капітан команди Єзерський не зіграє через травму. Партнером Монахова по центру оборони, мабуть, будет Джурічіч, а справа в захисті зіграє Гуменюк. Вудсутність Шиндера також не має бути великою проблемою, адже вдалося зібрати всі документи по Ібраімі, не варто забувати і про Фещука.
 
Травмовані: Карковський, Стевіч - Галюза, Езерский
 
Дискваліфіковані: Шиндер (Таврия)
 
Слова
 
Ярослав Кінаш, півзахисник Волині:
 
"Це перша домашня гра сезону. Тут не потрібно більше чогось зайвого казати. Суперник досить серйозний, здобув перемогу в першому турі, і тому у них появилась впевненість. Ми, в свою чергу, не можемо засмучувати наших уболівальників. Тому, думаю, буде дуже цікавий і захоплюючий поєдинок".
 
Історія взаємовідносин
 
Всього зіграно 18 ігор: +6=5-7 12:24
 
На полі Волині: +4=3-2 8:9
 
Останній матч на полі Волині (02.10.2010): Волинь - Таврія 2:2 (Бутко, 32, Гошкодеря, 86 - Ідахор, 63, 64)
 
- три останніх поєдинка між цими командами завершились внічию;
 
- в Луцьку останнього разу Таврія перемагала ще в жовтні 1995 року (3:0).
 
Цікаві факти
 
- Волинь лише одного разу виграла в 12-ти матчах в 2011 році;
 
- в чотирьох іграх поспіль лучани програють з загальним рахунком 3:13;
 
- Таврія з урахуванням минулого сезону виграла три гри поспіль. Правда всі вони проходили на рідному стадіоні сфмферопольської команди.