Ця інформація викликала гучний резонанс серед вболівальників. Свою позицію в коментарі Football.ua висловили ультрас київського Динамо в обличі одного із представників руху Євгена Щелкунова. 

"Начебто все логічно. Але лише на перший погляд. Тиждень тому ультрас надіслали до федерації Відкритий лист з вимогою перенести місце проведення фіналу з Харкова в інше місто, де вболівальникам була б гарантована безпека. І запропонували провести вирішальний матч кубка у Львові, який ще жодного разу фінали не приймав. Але чіткої відповіді не було", — заявив представник динамівських фанатів.

"Пізніше з’явилася інформація про те, що проти проведення гри у Львові виступає особисто Рінат Ахмєтов, якому невигідно везти до Львова численних вболівальників з Донецька, бо там вони на власні очі переконаються у відсутності на вулицях фашистів. І от тепер рішення ФФУ про проведення матчу без глядачів ніби то взагалі знімає питання з порядку денного. Адже яка різниця де проходитиме матч без вболівальників?

Але, як виявилось, і тут все не чисто. Та сама ФФУ, яка спочатку на прохання власника Шахтаря обрала місцем фіналу Харків, пішла на відверте пересмикування фактів в інтересах хазяїна і зараз. Як з’ясувалося, у клопотанні МВС йшлося про проведення фіналу Кубка без глядачів, якщо ця гра відбудеться в Харкові. Стосовно проведення цієї гри в іншому місці МВС свою позицію ще не висловило, і зробить це тільки після оголошення нового місця проведення фінального матчу. Про це нам у телефоній беседі повідомив начальник відділу безпеки спортивних заходів Департаменту охорони громадського порядку МВС України Денис Мовчан", — відмітив Щелкунов.

"Тож як зрозуміти рішення ФФУ? На чому воно ґрунтується? Схоже, воно знову ґрунтується на бажанні лише однієї людини. Ультрас України вимагають від Федерації пояснень та наголошують, що за відсутності адекватної реакції з боку ФФУ вони планують переглянути фінальний матч безпосередньо у Домі футболу. Кажуть, там є всі умови для перегляду".