- У Андрія була конкретна пропозиція підписати контракт зі Штурмом, при чому, не так, як це буває в українських клубах, мовляв, "приїжджай, а там і підпишемо якось згодом…", ні – по приїзду в Австрію Ткачук пройшов медобстеження, після чого йому дали для вивчення контракту і чекали, аби Андрій поставив на угоді свій підпис, розпочав розмову Ігор Кривенко.

Щодо того, чому гравець опинився саме у Ворсклі. Скажу так: у нього було кілька пропозицій з України, а також згаданий варіант зі Штурмом. Андрій вирішив обрати Ворсклу з кількох причин. По-перше, у цьому випадку була конкретна зацікавленість у послугах гравця Василя Сачка, який дуже хотів бачити Андрія у своїй команді. По-друге, варто відзначити професіоналізм футбольного менеджменту Ворскли, завдяки якому перемовини закінчилися підписанням контракту впродовж доби. Ось ці два фактори й підштовхнули Андрія до переходу в полтавський клуб.

Щодо фінансової частини питання, скажу так: умови, запропоновані Андрію Штурмом і Ворсклою, були співставними, проте футболіст вирішив залишитися в Україні. Йому імпонують завдання, що ставить перед собою Ворскла в новому сезоні – це вихід в єврокубки. Власне, це й зіграло визначальну роль у виборі гравця. Гроші для Андрія – не головне, — резюмував агент гравця.

Також нагадаємо, що інтерв’ю нашому сайту Андрій говорив, що для нього пріоритетним був варіант залишитися в Україні через вагітність дружини. Нагадаємо, вчора футболіст підписав контракт з Ворсклою на два роки.

Анатолій Волков, Football.ua