– Важкий матч, як і всі у Львові. Грали проти хорошої команди. Я казав своїм хлопцям, що не має значення, яке місце займають наші суперники. Це серйозна і цікава команда. Вони це доказали у другому таймі, мали моменти. Добре, що ми виграли і зробили собі хороший "зарубок" на наступний матч. 

– Що з Макаренком?

– Не відомо, що саме, але схоже, що травма дуже серйозна. 

– Ваш президент заінтригував, мовляв, приїде експериментальний склад. Тут ледь на приїзд дублю сподівалися. Передумали в останній момент?

– Я не знаю як можна говорити про молодих гравців. Питання в тому хто кращий на цей момент. Дехто залишився в Києві, але лише тому, що отримав травми. Я привіз сюди тих, хто мав битися за честь Динамо. Хто у нас кращий, той і грає. Молоді – не молоді, різниці нема. Важливо, щоб гравець доказував свою пригодність в Динамо.

– Шансів в Карпат тепер мало?

– Навіщо ви це говорите? В Карпат було досить моментів. Якщо ми розслабимося, то можемо поплатитися за це. 

– Після забитого гола ви так акуратно грали в обороні...

– Та ми завжди так грати намагаємося. Важливо це, щоб не пропускати голи. Це додає впевненості гравцям. Для них не пропустити – головне. А те, що ми забиваємо – це добре. Сьогодні один? Ну, не в кожній грі по чотири-три забивати. Зараз треба готуватися до наступного матчу

– Хачеріді вийшов на поле і провів 90 хвилин. Він готовий?

– Він виконав сьогодні великий об’єм роботи, головне, що залишив поле без травми. Зараз йому треба набирати кондиції. Претензій до нього у мене не було. Вдячний, що він відіграв 90 хвилин, таким чином він підняв свої кондиції.