Ниже приводится обращение ультрас Волыни, которые сорвали сегодняшнюю встречу своей команды с Металлистом.

"Ми, ультрас Волинь Луцьк, звертаємось до футбольної громадськості у зв’язку з подіями на матчі Волинь-Металіст. Найпалкіші вболівальники клубу виступають за чесну, безкомпромісну  гру, яка базується на принципах FairPlay! Водночас сьогоднішні дії арбітра Дмитра Кутакова виходить за всі рамки чесної гри! Таке свавілля недопустиме  в світовому футболі! Арбітр свідомо не бачив відвертих непокараних фолів на користь Металіста.

Наші дії, можливо, надто емоційні, — результат упередженого ставлення арбітра до ФК Волинь! Ми добре розуміємо, що припинення матчу – не найкращий метод для боротьби із нечесним футболом. Але арбітр матчу нашої рідної Волині із Металістом перейшов межу – кількість помилок на користь харків’ян була величезною. Кутаков не помітив у другому таймі відвертих фолів з боку гравців Металіста , які тягнули і на призначені штрафні удари біля воріт Металіст, і навіть на вилучення.

Ми щоразу приходимо на матчі Волині, очікуючи свята футболу, бачимо наскільки чесно гравці і тренери віддаються своїй справі, наскільки віддаються вони футболу. Водночас вся їхня справа може бути перекреслена одним чи кількома свистками арбітра.

Зрозумійте нас правильно – ми хочемо тільки чесності та відвертості у футболі. Відтак, вимагаємо дисциплінарні органи розібратися у подіях цього матчу. Водночас, ми будемо тримати події матчу на контролі і разом із позицією клубу вимагаємо пожиттєвої дискваліфікації Дмитра Кутакова".