"Поки що можу озвучити лише від'їзд Максима Коваля та Сергія Мякушко на перший виїзний збір з Динамо, — сказав тренер в інтерв'ю виданню Спорт-Експресс в Україні. — І, загалом, це досить приємна новина: виходить, що ці хлопці не даремно провели час в Ужгороді і пристойно виступали за наш клуб". 

"Нам завжди хочеться, щоб у нас грали кваліфіковані молоді футболісти, і я посміхаюся, коли не дуже компетентні люди називають Говерлу фарм-клубом Динамо. Забуваючи при цьому, що у нас виступали і гравці Шахтаря, і орендований у Металіста Шарпар, й футболіст, який належить московському Динамо Тащи, і повернувся в Чорноморець Балашов". 

Вже в лютому поступово почне погашатися заборгованість поточного сезону

"Ось недавно хотіли взяти у Дніпра Близниченка, але... поки не дають. Іншими словами, у нас є можливість надати цим хлопцям шанс рости і прогресувати незалежно від клубної приналежності".

"[Власник Говерли] Нестор Іванович [Шуфрич] запевнив мене, що не збирається покидати команду. Зараз перед керівництвом стоїть мета погасити борги минулого сезону, і це завдання поступово вирішується — залишилося зовсім небагато, і це питання буде закрито. А вже в лютому поступово почнуть погашатися заборгованості щодо поточного сезону".

У грудні Грозний висловив бажання повернути до Говерли В'ячеслава Шарпара і Віталія Буяльського.

"Запросити Шарпара в даний момент малоймовірно. Я й сам думав, що він перейшов у статус вільного агента, але, як виявилося, В'ячеслав все ще належить Металісту, і термін цього співробітництва закінчується, здається, лише через півроку. Тобто, я б його повернув, але одного мого бажання — мало", — пояснив керманич ужгородської команди.

"Щодо Буяльського багато що проясниться після першого збору київського Динамо. Ми спілкувалися з Сергієм Ребровим і з керівництвом киян, і я не виключаю, що до початку другого кола хтось із нинішніх динамівців приєднається до Говерли. Однак це буде залежати від того, як ці хлопці пройдуть збори". 

"Не приховую, дехто нас дуже цікавить. Наприклад, уродженець Мукачева — Харатін. Впевнений, що така оренда пішла б на користь і самому Ігорю. Ті ж Качараба, Ягодінскіс або навіть Мякушко не вчинили б істотного прогресу, якщо б грали в Динамо-2 або в Шахтарі-3. У Прем'єр-лізі молодий гравець отримує зовсім інший досвід, виступаючи проти команд топ-класу".

Восени Говерла підписала колишнього нападника Таврії і Чорноморця Лучіана Бурдужана, котрий тривалий час не мав ігрової практики.

Не виключаю, що до початку другого кола хтось із нинішніх динамівців приєднається до Говерли

"Протягом якогось періоду практики у Бурдужана фактично не було, і йому потрібен був час, щоб набрати кондиції й адаптуватися до нових партнерів, — зазначив Грозний. — Однак Бурдужан — гравець хорошого класу, справжній професіонал, і резерви для посилення гри у нього є. Лучіан добре грає головою, у нього висока швидкість, він спритно чіпляється за м'ячі, вміє обіграти суперника один в один, а по своїй натурі є форвардом-хижаком, навіть агресором, який дуже корисний при швидких атаках. Ну і, говорячи про наш атакуючий потенціал, давайте не будемо списувати з рахунків Сергія Кузнецова, який відновився після травми".

В оренді за Говерлу грає атакувальний півзахисник Віталій Каверін, контракт котрого належить Динамо.

"П'ять років тому Каверін взагалі вважався одним з найбільших талантів в Європі, і порівняння з Коноплянкою зовсім доречне. Він не поступається Євгену в швидкості і дриблінгу, а останнім часом він суттєво додав у відборі, виконує великий обсяг роботи, вміє перемикати швидкості, володіє чудовим гольовим чуттям, вміє зіграти на другому поверсі", — наголосив Грозний.

"Але Каверіна потрібно було "розбудити", позначити якісь стимули. Адже він думав, що на нього вже не розраховують і виявився дуже здивований, коли від нього почали щось вимагати". 

"Зрештою, ми готуємо його не до того, щоб обігравати гравців Говерли, він повинен грати в Лізі чемпіонів, а для цього потрібно вигравати конкуренцію у Ленса, Ярмоленка, Гусєва... Зараз Віталій налаштований серйозно, а я щиро вважаю, що незабаром він зможе повернутися в Динамо гравцем основного складу".