"Чесно кажучи, налаштовували нас однаково на обидві гри з Шахтарем. Просто така ситуація склалась, що дехто з футболістів приєднався до партнерів лише за півтора дні до першої зустрічі. Я, наприклад, не всіх ще знав, як кого звати. План був один: проявити себе, зачепитись за очки. Нехай у кубковому поєдинку дещо інша стратегія, але це окреме змагання, де також великий престиж. Такій команді, як Шахтар, досить важко щось протиставити. Втім, встигли зібратись, проаналізувати ситуацію та показати зуби", — розповів півзахисник Металіста у інтерв’ю прес-службі Прем’єр-ліги.

"Заздалегідь планувати не завжди вдається. Шахтар — сильний суперник. Якби донеччани забили і у другій зустрічі, як це було 3-ма днями раніше, звичайно, паралелей було б більше. А так збіг обставин, плюс наше налаштування, спортивна злість допомогли досягнути позитивного результату".

"Гадаю, що після першої гри донеччани все ж дещо розслабились, адже у них все виходило, а результат дався досить легко. Провели два голи, а цілком могли розраховувати на більше. Так само у суботу суперник міг розпочати з голу. Але десь везіння, десь Сергій Погорілий спіймав кураж, почав все відбивати. А потім всі стали один за одного, зрозуміли, що можна зачепитись за потрібний підсумок".

"Мій гол? Особливо на цьому не зациклююсь. Так, приємно, але якби забив, а команда за очки не зачепилась би – гол можна було б одразу забути. Інша справа, якщо він допоміг. Ще краще, коли м’яч переможний. Досі пригадую забитий гол Волині, коли перемогли 1:0, або Карпатам на останніх хвилинах. Звичайно, кожен з них по-своєму важливий, але деякі запам’ятовуються особливо. Дай Боже, щоб найцінніший був ще попереду".

"Не думаю, що Металіст зараз розділятиме матчі на більш та менш важливі. Житимемо найближчим поєдинком. Готуємося до нього. Після Шахтаря пораділи і швидко все забули. Тепер усі думки про Ужгород. У Говерли є кваліфіковані виконавці, до того ж команда недобрала очок у попередніх турах і прагнутиме виправити ситуацію. У гостях легко не буде, але ми їдемо туди перемагати", — підсумував Олексій Довгий.