"Проти Металіста був дуже цікавий і важкий матч. Насправді, нам було важко, зокрема через погоду і ранній час початку гри. Можливо, було помітно, що команди трішки задихнулися на полі. Окрім цього, не бракувало емоцій, всі ми билися до кінця і намагалися виграти. На жаль, нам знову трішки не пощастило, бо ми мали і забивати, і вигравати. Металіст зараз далеко не та команда, яка була після зборів, зараз вона вже виглядає цілісним колективом, у складі виступає багато досвідчених виконавців. Ми ж стараємося, працюємо, намагаємося вдосконалюватися", — сказав Денис. 

"Звичайно, на початку гри ми мали отримати чисельну перевагу. Я не можу оцінювати дії арбітрів, це не компетенція гравців, але Погорілого було необхідно вилучати з поля. У тому епізоді була чиста червона картка, кіпер Металіста мало того, що відверто фолив, рятуючи свої ворота, ще й стрибнув ногами в коліно Шведу. Про що тут говорити?". 

"Що сказав суддя? Своє рішення він мотивував присутністю крайнього захисника Металіста, який начебто міг врятувати ситуацію. Я дозволю собі не коментувати його слова, це не наше діло. Але і в нас позаду Шведа був гравець. У будь-якому випадку, ми мали грати в більшості". 

"Гра проти Металіста вже закінчилася, тепер ми готуємося до Олімпіка. Звичайно, хочемо взяти реванш за прикру поразку в Києві. Я слідкую за донеччанами, знаю, що це хороша команда, яка попри те, що лише перший сезон грає у Прем’єр-лізі, набрала вже багато очок і наробила немало шуму. Тому у Львові буде цікава гра. Все ж ми не будемо підлаштовуватися під суперника. Тренер говорить нам грати лише у свій футбол, не залежно від того, хто наш опонент. Ми зробимо все заради перемоги", – підсумував Мірошніченко.