"У першу чергу, дуже приємне враження від цього залу: я тут навчався на PRO-диплом. Тому добре відчуваю себе тут... Думаю, я можу пишатися командою – вона показала гру! Особливо в другому таймі. Звичайно, у першій половині був певний мандраж. Він відчувався у діях команди. Але коли робиш аналіз за підсумками всього матчу – справа тільки в головах, в психології футболістів, які не мають певного досвіду, щоб контролювати свої емоції. Тому, якщо ти не вмієш, ти ніколи в житті не покажеш таку гру, як сьогодні в другому таймі. Це надає нам натхнення.

Закінчили вдало цей непростий для нас сезон, в якому ми формували, будували нову команду з новими футболістами. З кожним матчем ми додавали. У першій частині сезону все це створювалося, а після турецьких зборів команда, починаючи з першого поєдинку проти донецького Металурга, додавала аж до сьогоднішнього матчу: за якістю гри, з контролем м'яча, ударами по воротах і всіма параметрами. Є матеріал, є з ким працювати. Буду дуже щасливий і далі тренувати хлопців, бо я їх люблю і поважаю як команду", — сказав Йовічевіч.

"Була тактична заміна: прибрати одного опорного півзахисника і додати гравця в напад до Худоб'яка. Це додавало нам агресії і трохи заважало супернику при побудові атаки. Хоча відзначу дуже цікаву інформацію з аналізу гри з Шахтарем: команда, у якої настільки якісні гравці, найчастіше в українському футболі віддає довгі передачі. Цей поєдинок нагадав мені матч з Зорею, коли ми також завоювали очко в непростій грі. Як і тоді, сьогодні була велика кількість вертикальних передач на центральних нападаючих в команді, яка, вважається, діє першим номером весь чемпіонат. Для нас це дуже незвично.

У нас трохи інший футбол, і немає форвардів, які можуть так зачепитися за м'яч. Тому ми повинні кружляти мільйон разів, щоб знайти потрібну комбінацію і певного футболіста у вільній зоні і завершити атаку. На це витрачається набагато більше енергії і роботи на тренуваннях. Повірте, нинішній сезон був дуже плідним для нас, і це помітно. І ми будемо ще кращими, тому що ми команда".

"Чим зміг завести хлопців? Це стосується тільки нас. Не будемо про це говорити. Але я дуже вдячний хлопцям, що відреагували на мої слова, що реагували на підказки. Це говорить про те, що, раз вони це зробили, значить, вони можуть. А коли можеш і хочеш, то це успіх".