Під час робочої наради 13 листопада віце-президент Федерації футболу України Олександр Бандурко заявив, що Говерла не дотримується умов реструктуризації боргів, досі не перерахувавши кошти за організацію проведення та арбітраж змагань нинішнього сезону. Також пан Бандурко попередив: якщо ситуація не зміниться, Говерлу, як і Волинь, можуть не допустити до змагань.

Втім, генеральний директор ужгородського клубу Іван Шіц запевнив, що причин переживати у вболівальників клубу немає:

- Насамперед, щодо слів пана Бандурка: те, що він сказав, частково – правда. Але схожі проблеми є й у Волині, і ще у кількох клубів, назви яких не були оголошені публічно. А щодо наших подальших дій, то вище керівництво клубу нас запевнило, що кошти на покриття боргів перед Федерацією футболу будуть перераховані до кінця року. Це буде перша частина внеску.

- А у вас є стільки часу, чи ФФУ очікує на кошти сьогодні-завтра?

- Насправді терміни виплат ми прострочили, але Федерація футболу чомусь не говорить про те, що Говерла – один із трьох-чотирьох клубів Прем’єр-ліги, який увійшов у нинішній сезон без жодних боргів за сезон 2014-2015… Загалом, у вболівальників ужгородського футболу немає причин переживати – ми виконуватимемо свої фінансові зобов’язання перед ФФУ.

Анатолій Волков, Football.ua