"Перший тайм провалили. Мені соромно за першу половину, складалося враження, що на мене вилили відро помий. Перед матчем ми домовлялися з гравцями зовсім про інше. Футболісти такого класу видали такий провальний перший тайм. Коли півзахисники не відкриваються під м’яч, а захисники починають бити вперед… Це не футбол", — почав тренер.

"У перерві довелося поговорити у підвищеному тоні. За настроєм перед грою, я чекав іншого, думав дамо супернику бій. Дніпро дає грати в футбол, у них команда індивідуально сильна, з ними приємно грати. Маркевича здивували Карпати? Мене теж".

"Бланко-Лещук? Він багато працював, але дуже часто помилявся. Можливо, це пов’язано з тим, що півзахисники не допрацьовували. У підсумку, центральні захисники Дніпра впоралися з Густаво", — коментує гру форварда Беззуб’як.

"У нас були великі розриви між лініями. Голодюк отримав травму на перших хвилинах, грав на одній нозі. Можливо, і це вплинуло на підсумковий результат".

"Чачуа? Чекаю від нього більшого. Даю йому шанси, але він їх не використовує".

"Пропущений гол? Потрібно дивитися повтор, щоб зрозуміти чому провалилися. Я бачив, що центральна зона не дограла. Якщо людина приймає м’яч, обробляє його і б’є в штрафній – це значить, що центр точно провалився.  Було ряд таких моментів, ми не заслужили на нічию", — відзначив спеціаліст.

"Момент Кльоца? Хлопцю не вистачило психологічної рівноваги, індивідуальної майстерності,  щоб реалізувати шанс".

"Расистські викрики фанатів на адресу Габріеля? Буду реагувати. Я не звернув на це увагу під час матчу. Він хороший хлопець, нормально ставиться до роботи. Чому таке відношення фанатів, я не розумію. Це свідчить про культуру наших уболівальників. Будемо підключати керівництво клубу, реагувати", — говорить Беззуб’як.

"Чому не випустив Габріеля зі старту? Я бачу в тренувальному процесі, хто готовий грати з перших хвилин. Хто сильніший – той і виходить в старті".

"Зміни дві-три позиції, і команда буде зовсім по-іншому грати. Можливо, деяким гравцям потрібно грати за іншу команду".

"Чому не було фінального штурму? Забракло майстерності. Ми знаходимося на різних рівнях з Дніпром. Коли програємо 0:1, потрібно ризикувати, а не бити бездумно вперед".

"Наступний матч з Александрією? Поки не думаю про нього. Зараз перерва на матчі збірних, наша команда відправиться в Польщу, де зіграємо товариську гру. Надамо шанс тим, хто не має постійної ігрової практики", — заявив тренер.  

Данило Горлач, Football.ua