Події останніх днів в Україні, яка зазнає чергового акту агресії з боку РФ, є зараз найбільш обговорюваною темою в суспільстві.

Екс-воротар збірної України Олександр Шовковський, який нині входить у тренерський штаб головної команди нашої країни, знову торкнувся теми війни проти Російської Федерації, війська якої вторглися на нашу землю.

"Росіянин! Я розумію, що нема чим. Але ж ти спробуй зрозуміти! Ти питаєш, навіщо це все мені? За що ці всі санкції? Чому покидають ринок світові бренди? Чому банки виходять з рф? Чому відміняють візи до країн Європи? Чому курс злетів до… і це ще не кінець? За що відлучили спорт? Чому ненавидять у всьому світі? Чому ми маємо страждати за дії влади?

А за що страждає наш народ?  За що ваші загарбники вбивають наших дітей і батьків? За що розстрілюють ні в чому невинних людей, які намагаються втекти від вашого насаджуваємого "руськаго міра"? Чому українці кидають все і тікають на захід, залишаючи майже усе? Що вони зробили не так?

Я відповім. Саме ти обрав цю злочинну владу. Саме ти дав їм можливість керувати усіма процесами в своїй країні. Тому саме тобі нести відповідальність за їх дії. Якщо ми складемо зброю, то моя країна перестане існувати!  Якщо ви складете зброю, то у моїй країні настане мир!

Слава Україні. Слава Нації. Слава ЗСУ. Слава Українцям", — написав Шовковський в своєму Facebook.


Шановні співвітчизники! 24 лютого 2022 року зранку Україна зазнала нападу з боку Російської Федерації. Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки. Слава Україні!