Екс-гравець Карпат та Минаю Михайло Кополовець прокоментував заяву тренера Динамо Київ Мірчі Луческу, який заявив, що клуби з РФ та збірні не повинні бути відсторонені зі змагань.

"Луческу хай їде до Румунії і там щось розповідає. Цей чудак працював у РФ, де в нього залишились зв'язки. Краще хай мовчить, ніж щось говорить. В нашій країні війна.

Мають спортсмени страждати, чи ні? А чого наші діти мають страждати, батьки? Чого вони мають виїжджати в другі країни, сидіти у льоху. Дід з глузду з'їхав, чи що? Іди в іншу команду, чи відпочивай на пенсії".

"Який може бути спорт, коли йде жорстока війна? Спорт завжди був у політиці. Їх мають відсторонити довічно зі спорту. Поставити на них хрест.

Їх президент перекреслив усі їхні труди. Там є талановиті спортсмени. Але ж вони усі зв'язані з політикою", — розповів Кополовець в інтерв'ю Football Hub.


24 лютого 2022 року зранку Україна зазнала повномасштабного нападу з боку РФ, війна з якою розпочалася вісім років тому з окупації росіянами українського Криму, а також окремих частин Донецької та Луганської областей.

Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки і не публікувати інформацію, якою може скористатися ворог у своїх цілях. Це наша земля! Слава Україні!