Повномасштабне вторгнення росії в Україну для багатьох стало справжнім шоком і страшним сном, у який до останнього не хотілося вірити. Хтось мав час і можливість дістатися відносно безпечного місця, а дехто виявився заблокованим у власному домі, потрапивши у справжню пастку. Нове відео про жахи війни, учасниками яких стали футболісти, що опинилися в оточенні окупантів у найгарячіших точках країни. 

Ексгравець Динамо та збірної України Владислав Ващук застав перші 2 тижні війни під обстрілами в своєму будинку в Гостомелі, куди не посоромилися навідатися рашисти на БТРах. Колишній підопічний Віталія Кварцяного Дмитро Задерецький захищає рідний Чернігів, покаже, у що орки перетворили стадіон Десни і зізнається, чи допомогли йому виснажливі тренування в бронежилетах у Волині.

А володар Кубка України в складі Шахтаря Володимир Яксманицький лише нещодавно зміг вирватися з суцільного пекла, яким окупанти зробили Маріуполь. Щоб вижити там, доводилося ховатися від постійних бомбардувань і пити воду з калюж та стічних труб після того, як танув сніг.  Про всі ці та інші випробування і що насправді відбувалося в Маріуполі, Чернігові та Гостомелі, дивіться просто зараз: