Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін відповів на запитання щодо того, чи залишив Україну президент клубу Рінат Ахметов після повномасштабного військового вторгнення російських окупантів та терористів.

"Наскільки я знаю, Рінат Ахметов в Україні. Ми спілкуємося фактично щодня. Звичайно, у нас всі розмови навколо того, що відбувається в нашій країні. Усі сконцентровані сьогодні на допомозі армії, нашому народові, біженцям, дітям.

Сьогодні футбольні акценти змістилися у бік допомоги у нашій біді. Президент, його фонд, Метінвест та ДТЕК – вони всі допомагають дуже серйозно.

Наскільки я пам'ятаю, сьогодні вже понад 1,5 мільярда гривень було пожертвувано на різні речі: їжу, воду, медицину, військові засоби тощо. Сьогодні всі розмови йдуть лише про це, бо наше завдання – перемогти ворога. Сьогодні це питання номер один", — заявив Палкін в програмі Денисов Time. Війна.

Нагадаємо, що донецький Шахтар нині перебуває у Туреччині, де готується до чергового благодійного матчу на підтримку України проти польської Лехії. Поєдинок відбудеться 14 квітня у Польщі.