Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін прокоментував призначення Патріка ван Леувена та подякував Ігору Йовічевічу за роботу — цитує сторінка клубу у Twitter

"Перш за все, хочу привітати Патріка ван Леувена в якості головного тренера нашої команди. Якщо ми подивимося в нашу історію, то ми маємо дуже глибокі взаємостосунки. Він приєднався до нашої команди у 2006 році у якості заступника директора академії, потім став директором академії. З моєї точки зору він за попередні 20 років — найкращий тренер академії, який в нас був. 

Дуже системний, дуже професійний. Потім він пішов в інші клуби, був спортивним директором, потім головним тренером, Маккабі, інших клубів, далі Зоря. Це був апогей його кар'єри, тому що вони збудували команду фактично з нуля, зайняли третю сходинку в чемпіонаті України, він був визнаний найкращим тренером сезону, тому за сукупністю факторів ми прийняли рішення призначити його нашим головним тренером. 

Тому хочу побажати йому успіхів, перемог і ще раз перемог, а ми будемо 24/7 підтримувати його в усіх його діях, які він буде робити. 

Перш за все, я хочу від щирого серця подякувати Ігорю, його тренерському штабу, тому що дійсно вони зробили дуже гарну роботу, вони приєдналися до клубу у дуже важкі часи, війна в повному розпалі, іноземні футболісти пішли, ми повинні були будувати нову команду з новими лідерами, на чолі з українськими футболістами. І ми впоралися – зробили дуже потужний колектив, виграли чемпіонат України, чудово грали в групі Ліги чемпіонів, дуже емоційна гра була з Ренном у плей-оф Ліги Європи. Це був чудовий сезон – сезон з перемогами, сезон яскравий. І це був гарний проєкт. За це ще раз хочу подякувати Ігору та його помічникам. Упевнений, що він має вже чергу з клубів, які його запрошують до себе. Бажаємо йому успіхів, нових викликів та тільки всього найкращого".

Шахтар та Тоттенгем зіграють 6 серпня.