Перший день осінньої частини сезону дуже вдало збігся за календарем із останнім днем трансферного ринку, тому за початком шостого туру української Прем’єр-ліги за такої щільності новин можна було й не вгледіти. Однак рівненський Верес та одеський Чорноморець у рамках єдиного матчу в розкладі п’ятниці все ж таки вийшли на поле стадіону Авангард у Рівному, маючи при цьому за плечима один цікавий спільний подразник — поразки від полтавської Ворскли в попередніх іграх для обох команди (1:2).

Футболісти Романа Григорчука хотіли скористатись власною перевагою за кількістю здобутих до цього очок та, відповідно, набутою впевненістю від цього факту, однак уже на 10 хвилині пропустили закидання з глибини оборони "червоно-чорних", а Салюк натомість не вигадав нічого краще за фол у ролі останнього захисника проти Владислава Шарая поруч із межею штрафного власної команди.

"Моряки" таким чином залишились у меншості й це потребувало вже зовсім іншого плану на гру. Однак не одразу. Спочатку Паст у центрі власного штрафного збив Шпорна, коли того знайшли передачею за спини захисникам, після чого Путря поклав удар із пенальті в лівий кут воріт. Проте Вересу не знадобилось багато часу на аналогічний випад, і вже за блокування невдалого удару головою від Гайдучика руками у виконанні Єрмакова перед воротарським Яго схожим чином із позначки відіграв прикрий гол.

Тут варто було також згадати момент із фантомним влучанням у руку Авагімяну на 17 хвилині, коли арбітр Денис Шурман спочатку також призначив одинадцятиметровий, але трохи згодом VAR усе ж таки не дав йому остаточно помилитись.

Оскільки Верес продовжував грати з перевагою за кількістю гравців на полі, то й м’яча в ногах господарів поля в подальшому тільки більшало. Чорноморець натомість був змушений захищати власні ворота, а з цим у команди Григорчука досі є суттєві проблеми. Ось і на третій компенсованій до першого тайму хвилині "моряки" не втримали під опікою Станіслава Шарая, який у дотик перевів у дальній кут простріл Гакмана з правого флангу штрафного.

Метою Чорноморця від початку другого тайму було швидко забити другий гол і потім продовжувати грати від захисту. Але Верес не дав суперникам створити для цього якихось відмінних нагод, а потім відзначився сам утретє. На 71 хвилині гостей піймали на контратаці, яку з передачі Гайдучика до правого флангу штрафного завершив тонким ударом у дальній кут Владислав Шарай. На цьому гру можна було завершувати, адже далі була тільки ротація від обох тренерів.

У наступному турі рівненський Верес зіграє гостьовий матч проти криворізького Кривбасу, а одеський Чорноморець прийматиме житомирське Полісся.

Верес — Чорноморець 3:1
Голи: Яго, 35 (пен.), С. Шарай, 45+3, В. Шарай, 71 — Путря, 24 (пен.)

Верес: Паст — Гакман, Курко, Вовченко, Шевченко — Кучеренко, Кучеров — Яго (Шестаков, 62), С. Шарай (Блізніченко, 73), В. Шарай (Світюха, 90+1) — Гайдучик (Марусич, 73).

Чорноморець: Шевченко — Путря, Гучек, Салюк, Єрмаков — Кузик (Дада, 80), Васильєв (Бойчук, 85), Шпорн (Вакула, 79) — Штогрін (Ієде, 85), Авагімян (Хадіда, 79), Брагару.

Попередження: Паст, Гакман, Шестаков, В. Шарай — Авагімян, Кузик, Васильєв, Путря

На 10-й хвилині був вилучений Володимир Салюк (Чорноморець) (грубе порушення).