Тринадцятий тур української Прем’єр-ліги вийшов дуже диференційованим та розтягнутим за часом аж на чотири дні, тож у цій аритмії футбольних протистоянь можна було легко втратити розсуд. Починалось усе з Класичного, потім один матч у суботу, і це перед насиченою неділею, яка зрештою перетікала в, і без того завжди складний понеділок.
Але в футболістів свій календар та розклад життя, який не є схожим на решту мешканців країни, тож коли дніпровський Дніпро-1 звітного вечора зустрічався вдома з Олександрією, його цікавило виключно одне питання — а як там зіграли житомирське Полісся та криворізький Кривбас? Конкуренти СК в чемпіонських перегонах.
У першому таймі на 34-й хвилині рахунок у матчі відкрив нападник Дніпра-1 Олександр Філіппов, набравши п'яте очко по системі гол+пас в останніх шести зустрічах. Цей гол виявився єдиним у матчі, завдяки якому команда Юрія Максимова здобуває чергову "суху" перемогу та зрівнюється за очками з лідируючим Кривбасом.
У наступному турі дніпровський Дніпро-1 зіграє гостьовий матч проти донецького Шахтаря, а Олександрія прийматиме рівненський Верес.

Дніпро-1 — Олександрія 1:0

Голи: Філіппов 34

Дніпро-1: Кінарейкін — Мірошніченко, Сарапій, Сваток, Адамюк — Рубчинський, Бабенко — Лєднєв (Пуріта 88), Піхальонок, Гуцуляк — Філіппов (Вітінью 80).

Олександрія: Єрмаков — Копина, Савченко, Логінов (к), Скорко — Сігєєв — Шулянський (Базаєв 84), Шостак (Пласка 60), Смирний (Кулаковський 60), Джевані — Погорілий (Андрейчук 46).

Попередження: Сарапій 71 — Скорко 79, Кулаковський 90