До цього матчу команди підійшли в оптимальному настрої, адже тиждень тому Карпати перемогли в львівському дербі, а Метадон перевершив київський Арсенал.

Гра розпочалась без швидкостей, адже всі призвичаювались до поля, а дехто взагалі вперше вийшов на сніговий покрив для того, щоб грати у футбол. Тому неточності в передачах, та при завершенні атак у цьому матчі дивувати не повинні.

А першим неточним ударом став постріл Даниловського головою після класної подачі Чечера з правого флангу. Це була нагода швидко забити, про яку казав Костов. Потім був нічим непримітний удар Зеньова з-за меж штрафного майданчика після того, як Ґурулі протаранив Даниловського, а далі чергова небезпека. Один з найактивніших у матчі Денис Кожанов дістав м’яч, який вже всі бачили в ауті і небезпечно прострілив у штрафний майданчик. Зеньов пролетів повз м’яч, а удар Кузнєцова заблокували.

Потім був гол, і знову не без Кожанова. Денис дав фору Боавентурі, а потім ще й догнав того, перегнав і виборов м’яч, після чого відкинув Худоб’яку. Ігор "плюнув" настільки точно, що аж сам Дішленковіч не зрозумів відразу, що сталося. М’яч чудово ліг на ногу і влучив у дальню дев’ятку. Гол-красень!

Натхненні «Карпати» прагнули домогтись чогось більшого і вже Дішленковіч змушений залишати ворота, щоб врятувати їх від удару Кузнєцова, що вже виходив на побачення. Потім нога Ґурулі "полетіла" на трибуни після того як він не влучив по м’ячу з ударної позиції. Ну і забивати міг Худоб’як, що змусив помилитись захисників, але Дішленковіч зіграв самовіддано.

Наприкінці першого тайму Металург відновив рівновагу. Абсолютно рядовий штрафний вдало виконаний Фернандешем і влучний удар Даниловського у самісінький кут призвели до забитого гола.

У другому таймі Карпати заграли активніше. Худоб’як навісив на Кобіна і удар того зовсім трохи не влучив у ворота. Потім Ґурулі увійшов у штрафний майданчик, але не зміг розпорядитись м’ячем з розумом і прострілив повз партнерів. Там був тільки Дішленковіч, на якого грузин не розраховував.

Потім три шалених кутові були нейтралізовані голкіпером та захисниками Металурга, а удар через себе у виконанні Кобіна був точним, адже влучив точно в руки Дішленковічу. Потім був момент, на який світло зможе пролити тільки відеоповтор. Як там Мілошевіч з Ґурулі не заштовхали сферу в сітку важко зрозуміти. Мабуть, нічийний рахунок у цьому матчі був закономірний, а тому більше ніхто не забивав.

Більше небезпекою в матчі й не пахло, хоча націленість на ворота була постійна. Це ще раз доводить, що метеорологічні умови не можуть стати бар’єром для того, щоб продемонструвати бажання грати у футбол.

Іван Федик (Львів), спеціально для football.ua

Карпаты - Металлург Д 1:1
Голы: Худобяк, 18 - Даниловский, 45

Карпаты: Романенко, Милошевич, Ощипко, Пшеничных, Кобин, Кожанов (Кополовец, 66), Ткачук, Худобяк, Гурули (Годвин, 84), Зенев (Федорив, 60), Кузнецов

Металлург Д: Дишленкович, Билозор, Боавентура (Воловик, 68), Марио Сержио, Чечер, Аракелян (Кингсли, 60), Даниловский, Димитров, Макридис, Фернандеш, Шищенко (Мелконян, 73)

Предупреждены: Билозор, Макридис