Карпати не змогли створити подарунок до 55-річчя свого президента і «звезли» матч унічию з Іллічівцем, що вже давно не здобував очки. На цей матч у складі Іллічівця готувались кілька екс-гравців Карпат, які, без сумніву, залишили спомин про себе.

Матч львівська команда почала в звичному атакувальному стилі з агресивним пресингом, але отримали після обрізки, (здається) Голодюка і гольового пасу Ярошенка на вихід з Тлумаком, отримали у власні ворота. Стадіон ахнув і почав вболівати. Глядачів, м’яко кажучи, цей матч не дуже зацікавив. На Ворсклу, за ідеєєю повинно прийти більше.
В першому таймі Швецов проспав епізод, а потім почав наказувати Голодюка за симуляцію. Черз стегно перекинув Олега захисник маріуполців, а попередження отримав карпатівець.

Чому бути – того не минувати, довів Ощипко, коли увірвався в штрафний майданчик Іллічівця і був збитий. Цього разу в Швецова показати попередження Ігорю шансів не було. Кузнєцов прагнув пробивати пенальті, але зробив справу Федецький з добиванням і "побіг колисати" нещоданво народженого сина.

В другому таймі Карпатам було важко, а тим більше після появи "небіжущого" Батісти. Та ще й, рефері знову зашкодив Карпатам, адже відмінив чистий гол Зеньова – придумав фол у виконанні Кузнєцова. Проте львів’яни таки забили після подачі Ґурулі з лівого флангу, постарався Кожанов і пробив по центру воріт Романенка.

Але Іллічівець скористався розслабленістю Карпат і прохід Кривошеєнка правим флангом замкнув Пуканич. Насамкінець Романенко сейвами відповів на вигуки вболівальники Карпат, а от Самсона Ґодвіна суттєво образив екс-партнер по Карпатах Павєл Кірільчик. Самсона вилучили, але після матчу він ще біг, щоб "наваляти" білорусу за образу.


Данило Галицький (Львів), спецально для Football.ua

Карпаты - Ильичевец 2:2
Голы: Федецкий, 40, Кожанов, 73 - Мельник, 24, Пуканыч, 75

Карпаты: Тлумак - 5,5, Федецкий - 6,0, Тарасенко - 5,5, Тубич - 5,5, Ощипко - 6,0, Годвин - 5,0, Худобяк - 5,0 (Ткачук, 81), Голодюк - 5,5 (Гурули, 67 - 5,5), Кожанов - 6,5, Зенев - 5,5 (Батиста, 59 - 3,5), Кузнецов - 6,0

Ильичевец: Романенко - 6,5, Микицей - 5,5, Самусиовас - 5,0, Чучман - 5,5, Кашевский - 5,5, Пуканыч - 6,0, Шмаков - 5,0 (Гай, 61 - 4,5; Кирильчик, 71 - 5,5), Тищенко 5,5, Ярошенко 6,0 (Касьян, 90+1), Кривошеенко - 5,5, Мельник - 6,0

Предупреждения: Голодюк, 39, Кожанов, 74, Годвин, 90+3 - Микицей, 79, Кирильчик, 90+3

Удаление: Годвин, 90+3

На 40-й минуте Федецкий не забил пенальти (вратарь)