У середу ужгородське Закарпаття провело домашню товариську зустріч з угорським Гонведом. На штучному полі одного з туристичних комплексів, підопічні Гамули поступилися гостям 1:2.  У Закарпаття з пенальті відзначився Бобаль. В цілому, гра пройшла в рівній боротьбі, і справедливим результатом була б бойова нічия. Не сприяла хорошому футболу погода – останніми днями в Ужгороді встановилася незвична сурова зима. 


З тих футболістів, які поповнили команду в міжсезоння, на поле з’являлися оборонець Олефір (перейшов з Буковини), хавбек Нудний, і нападник Сергій Давидов, для якого Ужгород став мабуть вже рідним. Крім того, шанс закріпитися в команді отримав захисник з обласного чемпіонату – Кундрик.


Перший тренувальний збір в Ужгороді підходить до завершення. Наступний етап підготовки – Туреччина.  За неофіційною інформацією, разом з командою їдуть гравці львівських Карпат брати Баранці, та серб Александр Трішович, який, як і Давидов, не пригодився Мирону Маркевичу.

 

Закарпаття - Гонвед 1:2

Голи: Бобаль, 72 (з пенальті) – Бріхт, 22; Гайду 64 (з пенальті)

 

ФК «Закарпаття»: Бабенко к/к (Надь к/к, 46) – Шендрік (Кундрик, 68), Хауші (Малигін, 30), Комарницький (Олефір, 46), Лень (Нойок, 42, Вайда, 73) – Райчевіч (Бойко, 46), Микуляк (Малиш, 46), Сантрапинських (Артюх, 46), Штурко (Лисицин, 46) – Давидов (Нудний, 46), Целих (Бобаль,55).

ФК «Гонвед»: Тот (Кунсагі, 46) – Мога, Дебресені (Ремес, 66), Ловріч, Гайду – Гіді, Горват, Фібер (Чар, 46, Волент, 66), Даніо (Нагі Г, 46), Іванчіч (Капачіна, 61) – Бріхт



Олександр Сабадош, спеціально для Football.ua