Сьогодні керівництво тернопільського клубу та активна частина вболівальників клубу мали зустрітись із головою Тернопільської ОДА Олегом Сиротюком, очільник області не зміг прийняти делегацію від футбольного клубу, тому із представниками Ниви спілкувалася його заступник — Наталія Михно, яка пообіцяла передати розмову особисто голові ОДА, повідомляє офіційний сайт клубу.
"Зі свого боку ми запропонували декілька варіантів можливого фінансування Ниви", — розповів президент клубу Автанділ Мдінарадзе. 
"Ситуація з фінансами зараз критична і, можливо, Ниві залишилося існувати лічені дні, а то й години. Проте ми надіємося, що за короткі терміни спільно з обласною владою питання по фінансуванню клубу вирішиться і Нива й надалі тішитиме грою своїх прихильників", — підсумував Мдінарадзе.
На це представниця ОДА запевнила, що обласна влада зробить усе можливе щоб зберегти клуб.
"Футбол — це гра мільйонів і ми бачимо, що Тернополю потрібен клуб Нива. Я обов’язково матиму розмову з Олегом Сиротюком і ми спільними зусиллями намагатимемося допомогти футбольному клубу. Завтра (17 липня) голова ОДА повернеться у Тернопіль і у нас відбудеться ще одна зустріч з представниками ФК Нива", — розповіла Наталія Михно.