Гра була товариською, тож тренери багато давали грати потенційним новачкам. У Полтави впродовж гри на полі з’явилися восьмеро таких футболістів (плюс двоє тих, хто вже підписав угоди), один із яких відзначився голом. На прохання представників ФК Полтава, ми поки що не подаємо склад команди й прізвище автора голу, однак повідомимо про усіх, з ким команда підпише контракти. Очікуємо від Полтави, що ми першими дізнаємося і зможемо оприлюднити прізвища новачків, які увійдуть до складу на новий чемпіонат.

Саме господарі першими створили небезпечний момент – на шостій хвилині Зеленевич відпасував до штрафної площі, де форвард пробив із розвороту неточно. У наступній атаці вже сам Зеленевич міг відзначитися, коли пробив вище воріт з близької відстані після прострілу зліва від Юрія Соломки.

Надалі гра заспокоїлася, і лише під занавіс тайму Насібулін зі штрафного і Парамонов після передачі Лісового могли забивати. М’яч таки побував у сітці воріт кременчужан – після навісу Зозулі і удару головою рефері рефері зафіксував офсайд.

Обидва голи команди провели у другому таймі. Першою відзначилася Полтава. У середині тайму Насібулін пасом перекинув захисників, з-за спин яких вискочив Соломка, вийшов сам-на-сам із воротарем, перекинув м’яч через нього, однак опинився на газоні, та першим на добивання встиг потенційний новачок і вивів свою команду вперед.

Однак уже вдруге поспіль Полтава не втримує перемогу в товариських іграх. Кремінь мав кілька моментів наприкінці зустрічі і один із них після прострілу зліва точним ударом завершив Сергій Ченбай – нічия 1:1.

Євген Бриж, Football.ua