Полтаві з урахуванням кубкової гри з Шахтарем довелося грати три матчі за десять днів – і пригода ця була для господарів не з легких. Ураховуючи невпевнену (порівняно з очікуваннями) ходу полтавців у чемпіонаті, настрій перед Сумами був не найкращим – на колектив уже відчутно тисне потреба здобувати результат. Гості ж здобули дві перемоги і трохи поліпшили своє розташування у таблиці.
 Саме виходячи з таких розкладів і розвивалася гра в першому таймі. Полтава на правах господарів виступала активніше, але традиційно швидкі фланги господарів цього разу не вирізнялися активністю, та й попереду не вистачало гостроти. Можна відзначити лише перехоплення і прорив Турчанова з прострілом на Фомича, але Ігор в падінні пробив у руки воротарю. Це було в середині тайму.
 У другій половині зустрічі полтавці вже виглядали виснаженими емоційно. Попереду знов було багато сумбуру і мінімум моментів, а Cуми постійно створювали нагоди для взяття воріт. І чим ближче до завершення матчу – тим їх було більше. Гості навіть у поперечину влучили, кілька сейвів виконав Кучинський. Однак і він не врятував на 88 хвилині, коли господарі обрізалися під час флангової атаки, не встигли перекрити зони, а Гребенюк увірвався до штрафної і виконав сильний удар низом із гострого кута. Із цим пострілом воротар Полтави ще впорався, але на добиванні на дальній штанзі був Богачов, який відправив м’яч у сітку.
 До кінця зустрічі, скоріше, Суми могли забити ще, аніж Полтава – зрівняти. У підсумку – домашня поразка господарів, які, до речі, вже четвертий матч не може виграти на своєму полі.
 Євген Бриж, Football.ua
ФК Полтава – ПФК Суми 0:1
Гол: Богачов, 88
Полтава: Кучинський, Зозуля, Бутенін, Парамонов, Кравченко, Боровець, Лісовий, Зеленевич, Соломко, Коваленко, Фомич
Суми: Важинський, Жичиков, Котелюх, Кравченко, Западня, Лучик, Швець, Лебеденко,  Богачов, Каськов, Гребенюк