...- Ви не були в Алчевську і кажуть, що займалися вирішенням питань, пов’язаних з Прем’єр-лігою…

- Так, я їздив переглядати потенційних новачків команди, котрі підсилять наш склад. Останній тур ми не граємо і я знову буду переглядати футболістів. Мені це важливо побачити збоку цих гравців і прийняти рішення щодо них.

- Якщо команда посяде четверте місце, чи будуть преміальні?

- Преміальні будуть навіть, якщо команда посяде шосте місце чи сьоме. Ще буде останній тур і ми не знаємо, яке місце посядемо. Але те, що хлопці зробили, набрали п’ятдесят очок, таким складом, вони заслуговують на премію. Я сьогодні задоволений Павловим, незважаючи на те, що він не забив принаймні чотири м’ячі. Але він грав лицем на атаку і це саме головне. Поки не забив, але прийде час і буде забивати, йому ж тільки вісімнадцять років. У нас є родзинки, є. Тому команда буде премійована у будь-якому випадку.

- На ваш погляд, хто буде боротися за путівки до Прем’єр-ліги у наступному сезоні?

- Думаю, однозначно, Олександрія, президент Десни зробив заяву про завдання, великі амбіції у Кримтеплиці. Я не знаю, яка ситуація у Харкова і Львова, але думаю, вони теж будуть претендувати на повернення до еліти. Вважаю, команд п’ять-шість набереться. А під ними ще багато "важких" команд, з якими нам потрібно буде розпочинати чемпіонат. Але до конференції ПФЛ ми не знаємо де і з ким будемо грати. Це трохи погано, бо ми не можемо точно спланувати збори.

- Можете щось сказати про потенційних новачків команди?

- Я веду переговори з вісімнадцятьма футболістами. Нас очікують серйозні контракти, серйозна пертурбація та зміни. Будемо робити щось серйозне і одною молоддю вже грати не будемо. Ми гарантуємо хлопцям серйозні умови в нашому клубі. На сьогодні ми вже запланували гру з Металістом і дніпропетровським Дніпром. Ми хочемо грати з серйозними суперниками, бо у нас буде два склади, котрі потрібно переглянути і перевірити. Нам за десять днів потрібно зробити шалену роботу. Зараз я відпускаю хлопців відпочивати, нехай п’ють собі пиво, горілку, але через тиждень починаємо працювати.

Але ще є група гравців, яким ми дали пропозиції, але вони думають. Хочуть їхати у Грузію, в Казахстан, до чукчів, на острів Шмідта, аби лише платили гроші. Будуть грати з білими ведмедями на острові Шмідта, без глядачів, аби були гроші. Я таким дав час на роздуми до 10-го числа – або до нас зараз, або більше роздумів не буде.

- Чи планує клуб організовувати виїзди для уболівальників у наступному сезоні?

- По-перше, нам потрібно створити умови для футболістів, котрі вміють грати в футбол. Підписати солідні контракти з гравцями, знайти тактику, психологічно підготувати і функціонально підвести під сезон. Якщо ці питання ми вирішимо, то й до цього віднесемося серйозно і не будемо його ігнорувати. Думаю, для наших болільників ми вирішимо його на сто відсотків. Дай Бог, щоб наша команда заслужила на вашу увагу і перспективність планів, щоб вони вартували того, щоб ви за них їхали вболівати. Якщо ми зробимо таку команду, то з виїздами уболівальників допоможемо. Це не проблема.

- Чи побачимо ми в команді ваших колишніх гравців, можливо легіонерів...

- Легіонерів – ні, легіонери у нас будуть нові. Зараз до нас приїздять захисник і нападник з Бразилії, два захисники з Балканських країн і дуже солідний воротар, рівня, якого й у нашій прем’єр-лізі немає. Загалом у команді буде шість іноземців...