Прямая трансляция на 2+2.
 
Волинь провела декілька невдалих матчів, і тепер займає місце дуже близкьо до аутсайдерів. Віталій Кварцяний наразі ще більш серйозно має займатись своєю команди, аби вирішити проблеми з грою та результатом. Клуб постійно переглядає гравців, в грі з Динамо, наприклад, дебютували Дрпіч та Стевановіч.
 
Через дискваліфікацію сьогодні не зможе зіграти Майкон, зважаючи на кількість його забитих м'ячів особливо в порівнянні з іншими гравцям - це неймовірно важлива втрата. Добре для Волині, що відубли дискваліфікацію обидва центральні захисники, тому сьогодні варто очікувати звичну пару Масло - Шиков. Дрпіч відіграв вчора весь матч за дублерів, а Шарпар перебереться в середню лінію до Гобера та Стевановіча.
 
Не дуже добре працює атака у лучан. Швидше за все на вістрі буде Шумахера, а а на флангах двоє з трійці Павлов, Пічкур, Лопес. В Києві минулого туру, наприклад, Павлов відіграв справа в атаці.
 
Арсенал навпаки набрав прекрасну форму і будь-якого суперника може обіграти. Леонід Кучук постійно змінює склад, схему гри. Цікаво які варіанти гри він знайде, аби простистояти Волині, традиційний пресинг для команди що грає завдяки довгим передачам - може й не пройти. В минулому турі Мазілу вийшов на заміну та записав на свій рахунок дубль, тому сьогодні його варто очікувати в стартовому складі. У Львові грала пара Ковпак - Гоменюк, а сьогодні, швидше за все, вони обидва будуть у резерві. Арсенал може зіграти в три центральних хавбека, тоді до Максимова і Флореску приєднається Богданов.
 
Травмовані: Смірнов, Скоба, Герасимюк - Старгородський
 
Дискваліфіковані: Майкон (Волинь)
 
Слова
 
Віталій Неділько, голкіпер Волині:
 
"У нас команда з амбіціями і своєю грою ми доведемо що, можемо набагато більше. Ми розпочали сезон вдало і перебували у верхній частині турнірної таблиці, та потім у нас пішов спад. Тепер же знову прийшла пора набирати очки і підійматись вгору".
 
Олексій Бабир, нападник Волині:
 
"Ніби працюємо, як завжди, але результату немає. Самі шукаємо відповідь на це питання, дуже засмучені останніми матчами. На початку сезону нічого не обіцяло наступного провалу ? досить видовищні ігри і перемоги над Дніпром, Олександрією, Іллічівцем. Але раптом все змінилось, незважаючи на чудовий мікроклімат у колективі. Звичайно, в окремих моментах не щастить, але це не є виправданням або причиною невдач.
 
Історія взаємовідносин
 
Всього зіграно 10 матчів: +4=2-4 10:16
 
На полі Волині: +3=1-1 5:3
 
Останній матч на полі Волині (12.03.2011): Волинь - Арсенал 0:0
 
- Арсенал завдав Волині найбільшой поразки в її історії, в липні 2002 року кияни виграли 8:1. Зрозуміло, для них це також найбільша перемога.
 
Цікаві факти
 
- Арсенал не пропустив жодного м'яча в виїзних матчах цього чемпіонату. Це шість ігор, і у випадку сухого матчу сьогодні Арсенал повторить рекорд Динамо (2004-2005) і Металіста (минулий сезон) - сім ігор поспіль;
 
- в хвилинах досягнення Арсеналу становить 624 хвилини. У Металіста було 672 хвилини, у Динамо - 646, у Карпат сезону 97/98 - 626. Тобто і тут Арсенал може бути рекордсменом;
 
- Сергій Погорілий дебютував в цьому сезоні після поразки від Таврії. Відтоді Арсенал в шести матчах поспіль не пропускає;
 
- взагалі сухая серія особисто Погорілого нараховує 714 хвилин. Це абсолютний рекорд Арсенала і шостий показник в історіі чемпіонатів України;
 
- Волинь програла п'ять останніх ігор, а виграти не може з 14 серпня.