Раніше стало відомо про те, що Тіте покине пост головного тренера національної збірної Бразилії після чемпіонату світу в Катарі, який відбудеться восени 2022 року.

Як повідомляє Globo, лондонський Арсенал проявив інтерес до 60-річного фахівця як мінімум через те, що нинішній технічний директор "канонірів" Еду Гаспар добре знайомий з Тіте та встиг попрацювати з ним у Корінтіансі та збірній Бразилії.

Варто зазначити, що жодних предметних переговорів на офіційному рівні сторони не вели, а призначення Тіте в Арсенал відбудеться у сезоні-2023/24 лише у тому випадку, якщо нинішній керманич команди Мікель Артета вирішить не продовжувати співпрацю з клубом із Північного Лондона.

Зазначимо, що контракт Артети з Арсеналом спливає влітку 2023 року. Раніше з'являлася інформація, що Манчестер Сіті розглядає іспанця як потенційного змінника для Хосепа Гвардіоли. Також в ЗМІ йшлося про інтерес до тренера "канонірів" із боку ПСЖ.



Шановні співгромадяни! 24 лютого 2022 року зранку Україна зазнала повномасштабного нападу з боку РФ, війна з якою розпочалася вісім років тому з окупації росіянами українського Криму, а також окремих частин Донецької та Луганської областей.

Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки і не публікувати інформацію, якою може скористатися ворог у своїх цілях. Це наша земля! Слава Україні!