Бразильський центральний півзахисник Астон Вілли Дуглас Луїс досі цікавить лондонський Арсенал, повідомляє портал 90min.

"Каноніри" хотіли б підписати ще одного півзахисника, коли відкриється зимове трансферне вікно. Арсенал вже намагався підписати 25-річного бразильця наприкінці літнього трансферного вікна у 2022 році, зробивши три пропозиції. Найбільша серед них була у розмірі 25 мільйонів фунтів.

Головний тренер лондонців Мікель Артета і спортивний директор Еду Гаспар є великими прихильниками гри Луїса. Артета знає півзахисника ще з часів його роботи асистентом Гвардіоли у Манчестер Сіті, де бразилець провів два роки, але не міг грати через проблеми з дозволом на роботу.

У той же час, за даними 90min Астон Вілла не має наміру навіть розглядати пропозиції щодо гравця у січні, а він сам відданий клубу і хоче допомогти йому здобути місце у Лізі чемпіонів.

У цьому сезоні Дуглас Луїс вже провів 14 матчів у всіх турнірах, відзначившись 6 голами. Портал transfermarkt оцінює півзахисника у 55 мільйонів євро.