Капітан Вулвергемптона, центральний захисник Макс Кілман може опинитися у Вест Гемі, якщо з нього піде Наєф Агерд, повідомляє видання Thе Guardian.

ТОП-10 трансферів, які можуть підірвати зимовий трансферний ринок

Раніше повідомлялося, що саудівські клуби зверталися до лондонців щодо центрального захисника Наєфа Агерда. За даними The Guardian, головний тренер Вест Гема Девід Моєс не проти відходу 27-річного марокканця, якщо клуб знайде відповідну заміну.

У Лондоні усвідомлюють, що підписання 26-річного англійця Кілмана може обійтися їм недешево. Гравець українського походження підписав новий п'ятирічний контракт із Вулвз минулого літа і клуб може вимагати посеред сезону щонайменше 40 мільйонів фунтів стерлінгів за свого капітана.

У цьому сезоні Кілман вже взяв участь у 22 матчах "вовків" у всіх турнірах, відзначившись голом у ворота Евертона у рамках АПЛ.

Цілями "молотобійців" серед центральних захисників також є Джонатан Та з Баєра, Джо Ворролл із Ноттінгем Форест і Ронні Едвардс з Пітерборо Юнайтед.

Нагадаємо, повідомлялося, що Вулвергемптон може орендувати центрального нападника Вест Гема Денні Інгза, а самі лондонці також зацікавлені у підсиленні своєї атаки капітаном Аякса.