Нападник національної збірної України та Дніпра-1 Артем Довбик наближається до переходу до Жирони, натякнув журналіст Cadena SER​ Ніл Сола, який спеціалізується на інсайдах у каталонському клубі.

На своїй сторінці у Twitter він виклав фотографію українця з підписом "Tic tac". Більш детальна інформація від нього на даний момент відсутня, але, цілком імовірно, вона з'явиться найближчим часом.

У той же час, як повідомили під час недільного стріму в програмі ТаТоТаке, переговори між Дніпром-1 та Жироною щодо переїзду Довбика до Іспанії знаходяться на фінальній стадії.

Очікується, що клуб іспанської Ла Ліги заплатить за 26-річного українського форварда 6 мільйонів євро, а матч-відповідь з Панатінаїкосом у рамках відбору в груповий етап Ліги чемпіонів ризикує стати останнім для гравця у складі Дніпра-1.

Вищезгаданий журналіст Ніл Сола пізніше дав зрозуміти у коментарях до одного з постів щодо Довбика у Twitter, що ця інформація відповідає дійсності. Нагадаємо, що саме він повідомив про плани Жирони заручитися фінансовою підтримкою City Football Group для підписання українця.

Минулого сезону Артем Довбик провів на клубному рівні 39 матчів, у яких він забив 29 голів та віддав сім асистів.