У рамах Суперкубка Іспанії між собою зійдуться Барселона та Осасуна. Протистояння повинно бути дуже захопливим. 

БАРСЕЛОНА — ОСАСУНА 
ЧЕТВЕР, 11 СІЧНЯ, 21:00. КСУ СТЕДІУМ, ЕР-РІЯД. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — АЛЕХАНДРО РУЇС. 

Чергова цікава зустріч відбудеться між Барселоною і Осасуною. Наразі обидві команди підходять до неї у хороших кондиціях. Чемпіон Іспанії вийшов до наступного раунду національного кубку. Його опонент також зіграє на наступній стадії. 

Колективу Хаві необхідно перемагати в усіх турнірах, щоб виграти бодай один трофей цього сезону і зберегти посаду у клубі. А ось команда Ягоби Аррасате спробує знову намагатися бути у гонці за єврокубки, а також спробувати повторити своє досягнення у вигляді виходу до фіналу Кубку Іспанії. Минулої кампанії достойно вдалося протистояти Реалу Мадрид. Окрім того, була висока позиція і у національному чемпіонаті. 

Хороші якості цього колективу непогано можуть виглядати проти іспанського гранду. Мова першочергово про позиційну оборону, бо хороша атака опонента не завжди виглядає добре у матчах, де потрібно проходити організований захист. Це вміння може працювати у великих матчах. Можна згадати хоча би попередні ігри із грандами, коли було практично успішно реалізовано даний план. 

У попередніх зустрічах Барселона в основному здобувала перемоги, але не так легко. Можливо, цього разу вболівальники побачать щось подібне до цих матчів. 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Барселона: Пенья — Кунде, Араухо, Крістенсен, Бальде — Роберто, де Йонг, Гюндоган — Рафінья, Левандовські, Торрес 

Осасуна: Еррера — Аресо, Гарсія, Катена, Пенья — Монкайола, Торро, Орос — Арнаіс, Будімір, Гомес 

Не зіграють: тер Штеген, Мартінес, Алонсо, Гаві — Авілья 

Під питанням: Канселу, Педрі — ..

ПОТОЧНА ФОРМА

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ

footballпрогноз 3:2