Центральний півзахисник донецького Шахтаря Маркос Антоніо незабаром може перебратися до італійської Серії А через нестабільну ситуацію в Україні через повномасштабне воєнне вторгнення Російської Федерації.

Асистент головного тренера "гірників" Карло Ніколіні вважає, що бразильському хавбеку на цьому етапі кар'єри підійшов би туринський Ювентус.

"Усі наші тринадцять іноземців заслуговують на шанс у великій команді. Вони – якісні хлопці, Де Дзербі чудово попрацював з ними. Якщо говорити про Ювентус, то я відразу думаю про півзахисника, який би підвищив якість і динаміку в середині поля. Тим більше, що травмувався Вестон Маккенні. Маркос Антоніо – цікава ідея. Він маленький, але технічний.

Всі ці гравці готові грати прямо зараз, тому що ми повинні були відновити чемпіонат 26 лютого. Маркос Антоніо, як і всі інші бразильці, можуть допомогти команді, яка в надзвичайній ситуації через травми. Оренда одного з цих хлопців також може стати способом їх ретельного тестування. Завжди кажуть, що футболістів треба тренувати, пізнати їх повністю.

Тут це може бути можливість для кожного. Для клубу це може бути й гуманітарною операцією, і інвестицією в майбутнє. Бо якщо гравець переконає і буде почуватися добре в команді, то влітку буде легше домовитися про повноцінний перехід", — цитує слова Ніколіні Tuttosport.

У поточному сезоні Маркос Антоніо провів 28 поєдинків у всіх турнірах, у яких забив 3 голи та віддав 1 результативну передачу.


Шановні співвітчизники! 24 лютого 2022 року зранку Україна зазнала нападу з боку Російської Федерації. Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки. Слава Україні!