Нападник луганської Зорі Едуардо Герреро прокоментував турнірне становище луганчан в УПЛ, а також поділився своїми думками про єврокубки.

"Звичайно, хотілося б, щоб ми були в турнірній таблиці УПЛ вище, але все в наших руках. Самі потрапили в таке становище, самим з нього вибиратися. Треба працювати далі та перемагати. Нам вже нема куди відступати.

На мою думку, ми чудово граємо в єврокубках. Нічия з Гентом та перемога над Брєйдабліком дають нам право сподіватися на те, що ми зможемо вперше в історії клубу вийти в плей-оф та зіграти весною. Будемо також розраховувати на позитивний результат в іграх проти Маккабі.

Війна — це дуже погано. Я знаю ситуацію в Ізраїлі, я грав там п'ять років. Розмовляю час від часу з деякими хлопцями з Маккабі, знаю те, що відбувається там зараз. Вони також сподіваються, що все буде добре. Сподіваюся, ми зіграємо з Маккабі. Бажаю скорішого миру Україні, Ізраїлю та загалом щоб в світі не було війни.

Найближча гра проти Полісся? Детально з суперником нас ознайомить тренерський штаб. Але, в першу чергу, треба дивитися на себе. Нам потрібно перемагати. Будемо робити для цього все, що від нас залежить", - наводить слова Герреро прес-служба клубу.

Після дев'яти ігор Зоря набрала дев'ять очок і посідає 12 місце у турнірній таблиці УПЛ. Свій найближчий матч луганці проведуть проти Полісся, яке посідає друге місце в УПЛ. Гра відбудеться 28 жовтня о 16:00 за київським часом.