На екваторі сезону Оболонь посідає 13-те місце в УПЛ. Наставник команди Валерій Іващенко вважає, що не все так погано, і "пивовари" здатні фінішувати в першій десятці.

"Той результат, який ми маємо, багато спеціалістів не очікували. На початку чемпіонату усі казали, що Оболонь за підсумками першого кола буде десь на останньому місці. Ми спростували це і довели своєю грою, що команда може конкурувати з іншими та досягати хороших результатів.

Далеко не все виходило у матчах, могли як програвати, так і вигравати, але це футбол. Я вже казав, що це певна нестача досвіду, як тренерського штабу, так і гравців. Тому усім нам є над чим працювати. Завжди хочеться підніматися вгору, думаю, що це наша не остаточна позиція.

Будемо усе можливе від себе робити, потрібно якісно підготуватися для того, щоб закріпитися вище у турнірній таблиці.

У нас з початку сезону є завдання закріпитися у верхній десятці. Я думаю, це був би дуже вдалий результат, як для команди-новачка УПЛ. Для цього нам потрібно гарно попрацювати на зборах, які ми запланували та зробити підсилення на певні позиції", - цитує Іващенка офіційний сайт "пивоварів".

Після 16 ігор Оболонь набрала 14 очок та посідає 13 місце у турнірній таблиці УПЛ.