Ілля Близнюк, в.о. головного тренера Іллічівця:

– Гра нічийна. Самі собі результат визначаємо. Другий тайм бились, старались. Деяка перевага була, можливо, у Львова, але непогана самовіддача була і в нас. Хлопці зрівняли рахунок. Те, що я їх просив, вони виконали, але груба помилка на останніх секундах… Я просто не розумію, як можна котитись, коли людина стоїть спиною до воріт і отримувати пенальті у свої ворота.

Сергій Ковалець, головний тренер Львова:

– Гра вдавалась, було багато моментів, де ми могли забити. На жаль, поки що ми не забиваємо і з нічого пропускаємо. Так як було в матчі з Таврією і з Луганськом. Але те, що ми перемогли – це головне. Хоча моментами була й хороша гра. Зараз є час проаналізувати весь шлях команди і є збір. Хтось залишиться в команді, хтось залишить команду, хтось піде в оренду, це ми визначимо, і будемо спокійно готуватись до другого кола.

– Хто залишисться в команді, і хто залишить команду?

– Сьогодні сконцентруємось на цій грі. Поки що ми не визначили остаточно, а завтра приходьте на прес-конференцію. На жаль Юрій Кіндзерський не зможе бути присутнім він сьогодні летить у Відень, але буде Юра Беньо, Ващук, Григорій Баранець. Вже завтра ми зможемо це сказати, бо зараз ще будемо спілкуватись.

– Чому Ващук бив пенальті?

– Досить довго ми не били пенальті, і Юра Беньо сьогодні оголосив, що пенальті битиме Ващук і пенальті призначили.

– Ващук грав опорного півзахисника. Як його гра?

– Ми проаналізували, що багато пропускаємо. Влад може і пас віддати, і підказати ближче в середині. Сьогодні ми спробували такий варіант гри, і, думаю, він дещо дав результат. Але це прем’єр-ліга і головне, що ми взяли три очки. Головне, що є молоді хлопці, які хочуть грати. Я отримую задоволення від тренувань більше, аніж від гри. Але від самої роботи з хлопцями отримую задоволення.

Іван Федик (Львів) спеціально для football.ua