Матч у Львові завершився перемогою Карпат, незадоволенням Тарана і "хамством якого тренер Кривбаса ще не бачив". Справа в тому, що гості через певні причини пропустили тренування. Цими причинами є відмова чи незгода Карпат з тим, щоб Кривбас тренувався на стадіоні Україна. Тепер за це хтось відповідатиме? Рахунок на табло і його вже не змінити. Можна тільки вберегтись від цього на майбутнє.

Гра розпочалась кількома ривками львівського клубу і на 5-й хвилині комбінація Кобін – пропуск Кузнєцова – і Кополовець завершилось ударом вище воріт закарпатця. Потім були епізоди, коли проти Кополовця грали жорстко. Він не витримав лихої долі почав кульгати, і згодом його замінив ще один швидкісний гравець – Зеньов.

В першому таймі більше моментів не було, які могли претендувати на звання "гольовий". Небезпечних і наближених до голів було багато. Небезпечно бив Худоб’як після пасу Гурулі. Зєньов розминав Хіді, а Кузнєцов підносив снаряди частіше, аніж від нього очікували. Його час прийшов у другій половині гри. Ще мав момент Кузнєцов під завісу зустрічі, але Андрієнко майстерно відтіснив форварда від м’яча. Все ж в Дніпрі грав хлопець.

Після перерви, коли в роздягальні, певно, побував почесний президент Карпат Петро Димінський і дав "наганяя", тобто "підбадьорив" по-президентськи, львівська команда заграла в зовсім інший футбол. Мало не зі стартовим свистком Василь Кобін виправився за невдало виконай штрафний у першому таймі й пробив під поперечину. Хіді не дрімав, а тому перевів на кутовий. А далі був гол Кузнєцова, який довів, що форвард не випадково забиває в кожному матчі. Кобін зробив класну передачу на Сергея, а той майстерно ткнув м’яч у ворота.

Потім був гол Зеньова, який не зарахували через офсайд. Особливо ніхто й не сперечався. Після цього вже традиційний "суддя-Валєра" від вболівальників Львова.

Далі супермомент, створений Романенком втрачає Кривбас. Булку серйозно пробив по воротах зелено-білих і Всеволод Романенко відбив перед собою прямо на ногу Костишину, але Руслан не забив, чим засмутив Тарана і додав думок. Момент у Мотуза був не настільки реальним і все завершилось тим, що м’яч вкотре опинився в Романенка в руках. На черзі другий гол, який вбив Кривбас. Зеньов обіграв досвідченого Андрієнка і навісив у штрафний, де Кожанов, не дивлячись на малий ріст, пробив у кут воріт. Хіді тягнув, але не витягнув.

Далі гра нагадувала намагання забити гол престижу, адже до кінця залишались лічені хвилини, проте все завершилось невдалим ударом Ткачука та штрафним в сторону Кривбаса за порушення проти Голодюка. Ощипко з цього стандарту витиснув максимум.

Іван Федик (Львів) спеціально для Football.ua

Карпаты - Кривбасс 3:0
Голы: Кузнецов, 54, Кожанов, 78, Ощипко, 90+2

Карпаты: Романенко, Тубич, Милошевич, Ощипко, Худобяк (Пшеничных, 79), Гурули (Голодюк, 70), Кополовец (Зенев, 26), Кобин, Кожанов, Ткачук, Кузнецов

Кривбасс: Хиди, Силагайлис, Опря, Грановский, Андриенко, Мотуз, Булку, Бюлюкбаши, Шелаев (Мелащенко, 71), Грицай, Костышин (Шагойко, 82)