– Матч був напруженим. Я радий за хлопців, що в такому важкому матчі та з такою серйозною командою забили два м’ячі. Пенальті, де нас воротар виручив, не змогли підстрахувати воротаря захисники. Можливо, гра б склалась по-іншому. Самовіддача хлопців була на високомі рівні. Після серії невдач ми хотіли емоційно вивести хлопців з цього, працювавли над технікою, тактикою та емоційним підйомом.

–У вашій команді до цього матчу готувались кілька колишніх гравців Карпат. Вони по-особливому готувались?

–Кожен гравець готується індивідуально, але й ми розраховували, що вони мобілізуються і будуть доказувати.

–Але Кірільчика ви не випустили з перших хвилин…

–Хотілось створити всередині поля тандем, як руйнівний так і креативний. Після нагнітання ситуації Карпатами, ми хотіли збити темп гри за рахунок контролю м’яча і випустили Гая, але він не ввійшов у гру  і потім вже вийшов Кірільчик і я ним задоволений.

–Чому ви вже стільки часу не брали очки.

–Звичайно, що в команди буде спад, адже в нас багато молодих футболістів. Те навантаження, яке лягає на досвідчених є дуже великим. Хотілося б в кожну лінію досвідченого футболіста.

–Ви задоволені одним очком чи жалкуєте, що втратили два?


–Я задоволений, бо ми поступались за ходом гри і змогли забити. Якби ми перемагали 1:2 і зіграли 2:2 – я був би незадоволеним. Я розумію, що львівські футболісти хотіли президенту Карпат зробити подарунок на день народження, ми його також вітаємо, але приїхали за очками.

Данило Галицький (Львів), спеціально для Football.ua