Сімферопольці лише кілька днів тому розпочали збір, львів’яни ж вийшли на гру на фоні втоми після тижневої роботи.

Обидва тренери виставили на матч оптимальні на теперішній момент склади, ввівши у гру і кількох новачків. Зокрема, у Львова весь другий тайм на полі провів молодий голкіпер Ситніков (воротар рівненського Вереса перебуває на перегляді), а також на заміну вийшов нападник Шептицький (екс-Нафтовик (Охтирка). Останній, забігаючи наперед, взяв участь у гольовій атаці львів’ян.

Загалом же, гра пройшла за територіальної переваги львівської команди, гравці якої більше володіли м’ячем. Кримчани діяли більше на контратаках, більшість з яких мали достатньо гострий характер. За небезпечними моментами – приблизно рівновага, але от підсумковий рахунок виявився на користь Таврії.

Першим у матчі приклався до м’яча Федорчук уже в дебюті гри, але заробив лише кутовий. Після подачі Ільківа з кута поля Панас пробивав головою. Щоправда, надалі львівські футболісти чомусь не наважувалися на удари, тому їхня перевага зводилася нанівець відсутністю завершення, а атаки подекуди виглядали беззубими. Найбільше нагод біля воріт суперників мав Панас, однак ними не скористався. Запам’яталися також удар Ільківа зі штрафного та кілька комбінацій за участю Федорчука, братів Баранців та Козака.

Таврійці ж відкрили рахунок після прострілу з флангу, Леонідов пробував зіграти на випередження, але не встиг до м'яча, а Луценко метрів з 14-ти точно пробив у кут воріт. Наприкінці тайму трохи не вистачило Панасу, щоб завдати завершального удару.

Другу половину зустрічі львів’яни провели гірше, ніж першу – все більше відчувалася втома. Досвідченіші сімферопольці скористалися цим. Спочатку Любеновіч пройшов флангом і зробив зрячу передачу у штрафний майданчик, Фещук випередив Лупашка і замкнув дальню штангу. А згодом ще один простріл з флангу зробив Зборовський, і знову ніхто не втримав Фещука, який оформив свій дубль.
Наприкінці гри львівські футболісти активізувалися і створили кілька моментів. Удар Лупашка здалеку відбив воротар, Шептицький не реалізував вихід сам на сам, але гол престижу таки відбувся. Правим флангом пройшов Чепурненко, віддав передачу в центр, через Шептицького м'яч потрапив до Федорчука, який пробив повз воротаря.

Львов – Таврия 1:3
Голы: Федорчук, 87 – Луценко, 36, Фещук, 54, 70

Львов: Марущак (Сытников, 46), Романюк, Илькив, Гальчук (Розгон, 46), Леонидов, Лупашко, Козак (Зозуля, 46), Г.Баранец (Чепурненко, 63), Б.Баранец (Шептицкий, 73), Федорчук, Панас

Таврия (стартовий склад): Стойко, Монахов, Марков, Джурич, Галюза, Корнев, Луценко, Голайдо, Любенович, Идахор, Гигиадзе

На замену выходили: Деонас, Сангаре, Хайдучек, Зборовский, Герасимюк, Ковальчук, Платон, Хабулов, Фещук