- У цьому сезоні твоїми "улюбленими" є київські команди: Арсеналу й Оболоні забивав, на носі гра зі столичним Динамо…

- Динамо - це Динамо… Проти нього завжди складно грати, проте напередодні зустрічі не хотів би акцентувати на класі суперника. Мені та партнерам треба зробити усе від нас залежне, щоб взяти очки у цьому матчі. А завдання забити перед собою ставлю в кожному матчі. Вірю, що вдасться засмутити і підопічних Валерія Газзаєва.

- За рахунок чого, на твій погляд, Закарпаття може завоювати чергові залікові бали у протистоянні з Динамо?

- У нас велике бажання перемогти, мої товариші по команді також налаштовані по-особливому. Тож, вважаю, наша сила у командній єдності, націленості на результат та стопроцентній самовіддачі!

- Цього тижня команда зіграє відразу два матчі. Сергію, поєдинок з Динамо, чи суботня зустріч з Оболонню - яка з цих ігор важливіша?


- Зважаючи на сьогоднішнє турнірне становище, для нас кожен матч надважливий. І не дивлячись на силу суперника, у кожній зустрічі потрібно поповнювати свій турнірний запас: завдання закріпитись у прем’єр-лізі ніхто не відміняв.

- З погляду форварда, як оціниш захист київського Динамо?


- Вважаю, оборонці Динамо не в найкращій формі. Це доводять і останні поєдинки з маріупольським Іллічівцем та донецьким Металургом. Тож у нападу Закарпаття є шанс.

- А кого з оборонців вважаєш найсильнішим опонентом?


- Складно когось виділити у захисті біло-синіх. Можливо, Євген Хачеріді. У нього пристойні антропометричні дані, з ним нелегко боротися в повітрі. Інші? Особисто я вважаю, що на сьогодні оборонні редути не відповідають класу Динамо.

- Наостанок, як охарактеризуєш нинішнє турнірне становище ужгородського ФК?


- Погано, що дотепер перебуваємо в зоні вильоту. Та добре, що ситуація не критична. Все залежить тільки від нас - зможемо взяти свої очки, бути нам і далі серед когорти найсильніших в Україні. І, сподіваюсь, нам таки вдасться втілити бажане у реальне. Для цього вже сьогодні будемо працювати на здобуття залікових балів.