"Чому зупиняємось забивши один-два м’ячі? Десь напевно на підсвідомому рівні сідаємо трішки назад для того щоб зберегти результат. Так як результати нам легко не даються, тому і попустились назад, а з другої сторони, ми не пропустили гол після контратаки команди ФК Тернопіль, а пропустили гол зі стандарту", — розповів гравець Нафтовика.
"Моменти ми створюємо, питання втому, що ми з них не забиваємо, можливо це якесь недопрацювання  на тренуваннях, можливо десь трішки не вистачає майстерності в окремих епізодах. Але ми працюємо над цим, на тренуваннях багато приділяється уваги на завершення атаки. Думаю, що в наступних матчах ми будемо вирішувати ці питання в нашу користь".
"Мій гол з далекої відстані? Після тренування завжди відпрацьовуємо такі удари. Поле було мокре тому я вирішив пробити низом. Удар був сильним, м’яч полетів з великою швидкістю, сковзнув перед воротарем і за летів в ворота. Вийшов ефектний гол".
"Наступний суперник? Ми ще не робили розбір гри команди з Миколаєва, тому мені зараз важко щось про це сказати. Але скажу, що ми будемо їхати до Миколаєва тільки за перемогою, щоб порадувати усіх наших вболівальників".
"Хочу подякувати вболівальникам за ту підтримку, яку вони нам дають. Подякувати за те, що вони у нас вірять. В свою чергу хочу додати, що ми будемо прогресувати і радувати їх гарною грою. Запрошую усіх відвідати наступні наші матчі і підтримати команду", — підсумував Олег Білий.