– Хочу вибачитися перед вболівальниками. Можливо не за сьогоднішню гру, а більше за все друге коло ,адже домашні ігри програні. Напевно це максимум на сьогоднішній день, що ми можемо як команда, адже в нас не було резерву, де б ми могли підсилити гру – в нас практично дуже молоді хлопці на заміні. Я думаю, що на наступний сезон більшість гравців у цій команді не буде, будуть великі зміни. Від свого імені я хочу запевнити, що в у наступному сезону Нива тішитиме вболівальників змістовною грою і чогось добиватися, бо без завдань та цілей не цікаво працювати.

– Чого забракло, щоб у поєдинку з Динамо-2 здобути очки?

– Перемагає та команда, яка забиває на один гол більше. Я попереджував футболістів Ниви, що суперник швидкий, молодий та агресивний. Що він власне й довів у другому таймі, забивши два м’ячі. Просто я не зрозумів дії наших захисників. Коли команда виграє 1:0 і просто так, легко, давати забивати два голи? Це повна безвідповідальність і зневага двох центральних захисників, які грубо провалилися, при цьому так діють не вперше. Ось говорять молодь-молодь, але до них у мене особливих питань немає, але маємо ситуацію коли помиляються досвідчені гравці і це дуже дивує. Але я вас запевняю, що так більше продовжуватися не буде.

– Кого з діючих футболістів маєте на меті залишити на наступний сезон?  

– Конкретно по прізвищах сказати не можу, завтра будемо зустрічатися з керівництвом клубу і обговорювати ці питання. Думаю, що чоловік п’ять залишимо, але навіть їх ще потрібно привести в належний стан.

Андрій Кучерук, спеціально для Football.ua.